čtvrtek 21. března 2019

Pohony pro křídlové brány

Pohony křídlových bran - Epohony. Panty pro křídlové brány, panty. Podzemní pohony Epohony. Kvalitni pohony pro křídlové brány , pohony vrat, pohony bran, pohony křídlových bran a vrat.


Značkové pohony bran a vrat.

Přemýšlíte o automatizaci křídlové brány , ale nedokážete posoudit, který z pohonů je ten pravý pro Vaší bránu? Možnost objednat montáž po celé ČR. Jsme největšiho dodavatel komplexního řešení pro automatizaci . Nacházíte se v kategorii pohonů pro otočné křídlové brány.


Tyto pohony se dále rozdělují na dvoukřídlé a jednokřídlé pohony bran. V této kategorii si můžete vybrat pohony pro křídlové brány v lineárním provedení , případně vyzkoušejte podzemní pohony křídlových bran. Navíc je možné pohon namontovat dodatečně, tudíž pokud máte pěknou a funkční bránu, není třeba ji měnit za novou.

Stačí přidání pohonu křídlové brány. Pro automatizaci bran používáme pohony KINGgates a Somfy. Bránové pohony v naší nabídce se dělí na pohony pro posuvné brány a pohony pro křídlové.


Stáhnout kompletní katalog pohonů. PHOBOS N - 2V pro brány do . Křídlové brány s pohonem i bez. Nabízíme jednodílné i dvoukřídlé brány a vrata. Brány jsou bezpečné s tichým provozem a zaručenou funkčností.


Automatické pohony pro křídlové -otočné brány od výrobce TOUSEK, které naše firma dodává a montuje jsou zárukou nejvyšší kvality a spolehlivosti. Pákový pohon určený pro křídlové brány s odsazenými panty na sloupku až do . OO - pohon ZERO - Automatický pohon pro intenzivní provoz křídlových bran a vrat s křídly až do m. V pístový pohon pro křídlové brány a jiné využití. Specializovaný obchod DSTechnik. Nový pohon pro křídlové brány do ,5m, výhodná sada MyGATE PROTECO KIT MyAster pohoy pro . Ovladač křídlové brány – CBcena vč.


Lineární pohon pro křídlové brány , se zabudovaným enkoderem a ampermetrikou pro bezpečné vyhodnocování překážek.

Lze zálohovat vestavěnou baterii pro . Set pohonu obsahuje motor s řídící jednotkou, dvě fotobuňky, anténu, majáček a dva ovladače, hřebeny se dokupují zvlášť. Nejpoužívanější pohon pro křídlové brány - BAT. Prodloužená záruka roky! Vysoce kvalitní sada francouzského výrobce OTIO pro dvoukřídlová vrata, max. Vybrat si z naší nabídky pro křídlové brány Hörmann je velice snadné, proto neváhejte a kontaktujte nás ještě dnes.


Montáž pohonů křídlové brány. Dodávka a montáž pohonů křídlové otočné brány Hörmann - RotaMatic na stávající kovanou bránu - Plzeň. Délka křídla je hlavní parametr pro výběr pohonu křídlové brány. Renomovaný italský výrobce pohonů bran GENIUS přichází s unikátní řadou G-Bat.


Posuvné brány, pohony bran, křídlové brány. Brána dělící váš pozemek od veřejného prostranství mnoho vypovídá nejen o tom, co za ní leží, ale také o tom, kdo . Nový pohon křídlových bran na dálkové ovládání Kompletní sada pro dálkové ( pohodlné ) otevírání . Dvoukřídlé brány dodáváme též v sadě s elektrickým pohonem EASY WAY 201. Díky tomu máte jistotu, že pohon má příslušné parametry přizpůsobené branám .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky