pátek 18. března 2016

Půjčovna zahradní traktor

Křovinořez benzínový s obsahem ccm. Mulčovač benzínový o výkonu 18HP a záběrem 90cm. Půjčovna zahradních strojů - traktor.


Výkonný kompaktní zahradní traktor s integrovaným sběrným košem, elegantním designem a ergonomickými prvky Snadno se ovládá díky kompaktním . Nabízíme možnost zapůjčit si zahradní a zemědělskou techniku od profesionálů poblíž Hradce Králové.

Zabýváme se také půjčovnou zahradní techniky, ale jelikož je to naše vedlejší činnost, v nabídce máme pouze vybrané. Zahradních traktorů Challenge, Starjet. Právě z těchto důvodů pro Vás má naše půjčovna zahradní techniky v nabídce různorodé stroje, které odpovídají sezónním potřebám.


Půjčujeme kvalitní stroje . My Vám můžeme zahradu rovnou posekat! Cena je závislá na terénu . Traktory KIOTI - komunální technika. Půjčíme lešení i žebřík, kompresor, čerpadlo, topení.

Najde se i pila, bruska, vrtačka. Zapůjčení stroje můžete sjednat telefonicky na č. Vyzvednutí stroje a vrácení stroje na adrese . Budějovicích nabízí možnost zapůjčení stavebního nářadí, zahradní techniky a. Stavební nářadí, stavební mechanizace, dřevoobráběcí stroje, zahradní technika. Prodej kompletního sortimentu pro zahrady, realizace zahra aranžérské práce, výzdoby. Radlice na zahradní traktor.


PŮJČOVNA NÁŘADÍ A STAVEBNÍ MECHANIZACE. Příslušenství, spotřební materiálPříslušenství - náradí, Příslušenství - záhradní technika, Příslušenství. Nářadí, zahradní technika. Prodej, servis a půjčovna nářadí a zahradní techniky. Výrobci zahradní techniky v sortimentu jsou BOSCH, DOLMAR, HECHT.


Nabízíme sekačky na trávu, motorové pily, zahradní traktory , křovinořezy, zahradní . Všechny výrobky jsou vyráběny v . Přijďte si nářadí zarezervovat na požadovaný termín. Aktuální katalog firem v kategorii půjčovny zahradní techniky Středočeský kraj.

Nabízíme prodej, servis a půjčovna zahradních traktorů a sekaček. Kladně , Berouně a Křivoklátě půjčujeme zahradní , lesní a stavební techniku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky