čtvrtek 20. listopadu 2014

Koupaliště kralupy nad vltavou foto

Přinášíme vám přehled nejhezčích koupališť v Česku a blízkém příhraničí. Vybrat si můžete z divokých lomů nebo akvaparků s tobogany a skluzavkami. Highlights info row image. Provozujeme multifunkční halu, plavecký bazén a letní koupaliště. K dispozici je lezecká stěna, sauna, fitness, masáže, kadeřnictví a občerstvení.


Horké počasí na konci školního roku nás zlákalo ochladit se na městském koupališti.

Kralupy nad Vltavou - koupaliště. Fotka původně z webu Autobusy. Please login to post a comment.


Pokud není uvedeno jinak, může . Naše městské koupaliště , nově opatřené pořádným tobogánem a. Bazény koupaliště jsou potaženy speciální protiskluzovou měkkou hmotou. Otevřeno je 11: - 21:00. Dospělí zaplatí za den 8- Kč, dětí a ZTP 5- Kč, děti do let 2- .

Upozornit, že fotografie má chybně uvedené historické datum, nepřesný či chybný popis, porušuje . Nabízí bazén pro neplavce s tobogánem, skluzavkou a vodním hřibem a . Koupaliště je součástí rekreačního areálu. Nově jsou instalovány v areálu . Pardon, ale asi nejhorší,. Uvidíte samé zajímavé věci.


Veltrusy, Praha výcho Mělník. První písemná zmínka o městě ve . Hledáte ubytování v kempu? Zvětšit obrázek Zobrazit fotografie. Můžete zadat název firmy, IČ, nebo popis.


Elektro, foto (58)spotřebiče, autorádia, hromosvody, dabing,. Aktuální informace naleznete například zde: FB profil koupaliště. Vyřádit se můžete třeba na divoké řece.


Masážní trysky zase poskytnou relaxaci vašim unaveným svalům. FOTO : TJ Sparta Kutná Hora. Fotografie z výstavby plovárny.

Městský soud v Praze, odd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky