pondělí 24. listopadu 2014

Campingaz 2 series classic exs

Featuring our durable and reliable stainless steel burner technology housed inside a more compact model, the Series Classic EXS Vario is the perfect choice . Oproti variantě EXS je EXS Vario vybaven grilovací plochou rozdělenou na rošt a tál. A simple, compact barbecue with two burners to serve 8-people a feast. CAMPINGAZ Series Classic EXS Vario. De barbecue is voorzien van een .

De zijbrander van kilowatt gebruik je voor het . DÁREK: hadice na připojení, obal na gril XL. Nyní AKCE k tomuto grilu obdržíte ZDARMA připojovací sadu a obal na gril NEBO si můžete v košíku před. Hledáte campingaz series classic exs vario? Campingaz Series Classic EXS Vario.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho . Typ ohřevu: kontaktní Výkon (kW) (kW): 7. Hořáky: Poklop: bez okénka Šířka roštu (cm): Hloubka roštu (cm): Plocha.

Kontaktní plynový gril se dvěma plochými hořáky z nerezu, umožňujícími nezávislého grilování pouze na . V této recenzi se dozvíte bližší informace o tomto kontaktním plynovém . Klein maar fijn, de nieuwe 2-serie Classic is voorzien van een compact design met inklapbare . Kompaktne vastupidava roostevabast terasest põletitehnoloogiaga grill Series Classic EXS sobib suurepäraselt väiksemasse aeda või algajale grillijale. Zavolejte na naší kamennou prodejnu, nabídneme Vám bezkonkurenční cenu a další doplňující služby. Detailed sheet, images, best price. Deze bbq is het bewijs dat goede dingen in kleine verpakkingen komen.


De nieuwe series Calssic heeft een compact ontwerp met inklapbare. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Vybírejte z profi modelů i praktických cestovních grilů. Profiteer direct van uitstekende service en scherpe prijzen.


Gezellig (en impulsief) barbecueën met familie? Deze buitenkeuken staat in een handomdraai klaar. Osobní odběr na pobočkách. Přidat produkt do oblíbených. Přidejte do oblíbených a upozorníme vás na novou akci.


Lekker genieten van uw maaltijden op de warme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky