úterý 25. listopadu 2014

Koupaliště vysoké mýto

Kontakt: Lukáš Novák, tel. V areálu plovárny naleznete tobogán, rodinné skluzavky, dětskou skluzavku, skokanský . Vysoké Mýto - Koupání - okolí 20km. UO koupaliste Vysoke Myto.


V této rubrice naleznete koupaliště , bazény, plovárny i lomy a rybníky vhodné ke koupání.

Jsou zde aktualizované informace o místech jako je Aquapark . Svým návštěvníkům nabízí tobogán, skokanský můstek, skluzavku. Ke sportovnímu vyžití je . Chybí: koupaliště ČT Severovýchod - Bazén s posuvným dnem? Kup teď 2Kč s dopravou 2Kč.


Koupaliště a bazény (s prov.,správ.) 2. Městské koupaliště leží poblíž centra města.

V jeho areálu najdeme mimo bazénu se skokanskými můstky a dětského brouzdaliště také hřiště na beach volejbal, . KOUPALIŠTĚ Nové Město pod Smrkem. Ludvíkovská 3 Nové Město . Nově jsou instalovány v areálu . Vychutnejte si krásu plochy přes tisíc m 2. Hledáte ubytování v kempu? V letních měsících si u nás užijete zábavu ve velkém plaveckém bazénu nebo v . Rybník (zvaný též Betlémský), ha, km v. Větší rozlišení není k dispozici. Podívejte se, co dnes vaří Čískejk dobrého.


Přírodní koupaliště se nachází na jižním okraji obce v lesíku. Prostor kolem koupaliště je zatravněný. Stav: Použitá Dostupnost: SKLADEM MIMO PRODEJNU (info).


Máme také další aktivity v rámci komerční městské sféry koupaliště , zimní . Vybrali jsme zajímavá koupaliště po celé České republice, podívejte se.

Provoz venkovního koupaliště. Horní Jelení do léta obnoví vodní plochu zavřeného koupaliště Vice . Najdi jedinečná místa k pobytu u místních hostitelů ve 1zemích. Letní koupaliště - provozování a údržba.


Hotel Renospond se nalézá přímo u přírodního koupaliště ve vesničce Zderaz a. K dispozici nabízí velký bazén m, menší bazén pro neplavce m, brouzdaliště pro nejmenší, tobogán, skluzavka, vodní hřib.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky