čtvrtek 27. listopadu 2014

Fiskars ostřič nožů a seker xsharp

Pravidelné ostření umožňuje snadnou a bezpečnou práci se sekerou nebo nožem. Díky kompaktním rozměrům se snadno . Snadno se přenáší a lze jej ovládat jak . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky.

Záruční a pozáruční servis. Brusný úhel optimalizovaný pro nože i sekery. Pomáhá udržaž nože a sekery stále ostré. Keramické ostřící kotoučky.


Má mechanismus, který se jednoduše ovládá. XL je perfektní sekera pro každé použití a každého . Fiskars Xsharp nabízí hodnotný doplněk .

Rychlé dodání a profesionální přístup. Pomocí jeho keramických kotoučků nabrousíte lehko jak . Skládá se z vodící drážky, . Ostřič Xsharp má snadné používání. Zajišťuje optimální ostří a jeho dlouhou trvanlivost u seker i nožů. Snadné použití pravou i levou rukou, snadno . Běžná cena bez DPH:26Kč Běžná cena s DPH:32Kč Naše cena bez DPH:26Kč Cena s DPH:32Kč.


Unsubscribe from Lakous24? Osobní odběr na pobočkách. Lze jej samozřejmě použít pro ostření nožů. Usnadněte si zahradničení i vylepšování domácnosti.


Délka: 1mm, šířka: mm, hmotnost: g. FISKARS ostřič seker a nožů Xsharp. Brousek pro pravidelné ostření umožňuje snadnou a bezpečnou práci se sekerou. Kč 2Kč bez DPH 24Kč.


Optimalizovaný brusný úhel pro nože i sekery.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Dlouhá životnost brousícího vřeteníku ze .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky