pátek 28. listopadu 2014

Zelená punta

Pobytové zájazdy - Chorvátsko. Last Minute dovolenka pri mori. Ugljan v živém letovisku Kukljica, které je největší. Ostrov Ugljan, Kukljica, pobytové zájezdy, poznávací . Obsazenost, Info, fotografii, slevy.


Dostupnosť, Info, fotografii, zľavy. Turistická osada - ZELENA PUNTA - Ugljan (Dalmácia - Zadar). Ceny stejné jako u pořádající CK. Křišťálově čisté moře a skalnatá pláž s písečnými zátokami jsou poznávacím znakem Zelené Punty v Kukljici na ostrově Ugljan.


Prečítajte si zákaznícke recenzie, zaujímavosti a fotografie. Apartmány se nacházejí na zalesněném . Leží na polostrove a je obklopený borovicovým lesom. U okviru objekta postoji . Zelena Punta - Chorvatsko - Severní Dalmácie - ostrov Ugljan - Kukljica.


Mesto Zadar je vzdialené km. Bezplatné parkovanie je k . Kukljica Harbor and within mi (km) of Port Gate and Land Gate. Elegantní, ale jednoduché ubytování osloví spíše nenáročné hosty.


Počasí v Kukljica - transparent, - 25°C. Kukljica, cca 7m od místního centra s restauracemi, obchody atd. Na poloostrově, ve svahu, ve stínu borovicového lesa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky