úterý 25. listopadu 2014

Zahradka v kvetinaci

K vytvoření minizahrádky vám postačí balkon nebo okenní parapet! Celé dny trávíme uvnitř – ať už doma nebo v práci – odtrženi od zeleně a čerstvého vzduchu. Zahradničení je činnost s relaxačními, ba přímo . Vzpomenete si, kdy jste v sobě objevila zájem o zahradničení?


Rostliny mě bavily odmalička.

Krok za krokem s vámi rostliny zasadí, zbývá už jen zvolit si ten pravý typ zahrádky. Třeba takové bazalce péče v samozavlažovacím květináči. Knížka je určena všem, bez odhledu na zahradnické zkušenosti.


Na výrobu zahrádky potřebujeme dva květináče , jeden menší a druhý větší. Jeden na domeček a druhý se rozstříhá na střechu. Zahrádka Horská stráň se mi hodně líbila.


Rádi byste něco pěstovali, ale máte v bytě k dispozici pouze balkon nebo okenní parapet? I v nádobách se toho dá vypěstovat spousta a .

Nakupujte knihy online ve vašem oblíbeném knihkupectví Martinus. Většina z nás tráví velkou část dne doma v bytě nebo v práci. Jsme odtrženi od zeleně a čerstvého vzduchu a do přírody se dostaneme . Objednat se dá třeba přímo tady ve Smartpressu. Založení zahrádky na balkoně nebo terase je velmi jednoduché, pro začátek stačí několik květináčů s bylinkami nebo letničkami, které nejsou náročné na péči.


BAREVNÁ ZAHRÁDKA V KVĚTINÁČI. Jaro je období, které přímo vybízí ke tvoření s dětmi. Všude toho tolik kvete, raší, příroda se probouzí k životu.


Složitější domácí práce zvládám, když je k nim návo řekl u Pokondrů Robert Záruba. Bydlíte ve městě a nemáte zahradu? V předjaří bloudíte v zahradní sekci Obi, ale nemáte žádné zkušenosti a po . Další způsob pěstování bylinek je v květináčích na balkoně nebo na terase.


Bylinky jsou takv blízkosti kuchyně a mohou být podle chuti čas od času vyměněny. Přáli byste si zahradu, ale bydlíte v bytě? Využijte svůj okenní parapet nebo balkon a udělejte si vlastní zahrádku v květináči.


Tuhle mini zahrádku můžete mít také!

Klasický květináč čtvercového půdorysu Begonia poskytuje maximální prostor .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky