pátek 21. listopadu 2014

Přístřešek pro kola

V katalogu nemáme podrobnější informace o pristresek na kola. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Skladová dostupnost a skvělé . Nabízíme přístřešky určené přímo na kola i přístřešky univerzální, které jsou určené na využití dle potřeby zákazníka. V nabídce jsou přístřešky jak vysoce .

Vyrobeny jsou z hliníkových 50mm profilů pospojovaných nerezovými šrouby, takže mají všechny . Elegantní přístřešek na kola nekompromisního dynamického tvaru kombinujícího. Celopozinkovaný přístřešek nejen pro kola. Chrání kola ve stojanech před deštěm a sněhem. Základní modul lze jednoduše prodlužovat přístavnými moduly.


Exkluzivní přístřešek pro kola se stěnami z plexiskla a akrylátovou střechou. Připraven pro ukotvení do země.

Stojan na kola není součástí výrobku. Kam dát kola a různé sportovní náčiní? Pořiďte si praktický skladovací kontejner. Kombinace přístřešku na kola a kuřárny.


Přístřešek na kola se stojanem. Konstrukce přístřešku na kola je navržena z jäklových profilů 80×40. Krytý přístřešek pro kola a koloběžky. Objednejte si nyní výhodně a jednoduše. Do stojanu se ukládají kola šikmo na výšku a kapacita základního provedení je kol.


Estetický přístřešek pro umístění dvoukolových dopravních prostředků. Stavíme kvalitní přístřešky na kola na zakázku. Podívejte se na naše úspěšné realizace a nechte se inspirovat.


Kontaktujte nás a sdělte nám vaše požadavky. Jeho konstrukce je rozdělena na jednotlivé díly které se smontují. Obdrželi jsme grant, v jehož rozpočtu je částka na pořízení přístřešku na kola v hodnotě 49tis.


Hotová namontovaná stříška.

Prosím o radu zda účtovat na 0nebo na 0jako . Zařazení: Střešní konstrukce. Předmětem plnění jsou stavební práce při dobudování přestupního terminálu v ulici Janáčkova. Konkrétně jde o dostavbu zastřešení dvou . Atypický přístřešek ze skla nebo se sklem je nutné navrhnout tak, aby statika skla odhalila průhyby, které ovlivní kvalitu spojů.


Obyvatelům Uničova opět slouží přístřešek pro kola u budovy hlavního nádraží. Město na jeho výstavbu využilo peněžitou cenu, kterou získalo .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky