čtvrtek 27. listopadu 2014

Zahradní altán skládací

ZAHRADNÍ SKLÁDACÍ ALTÁN × M Hobby stan. Jsou praktické především pro občasné použití, kdy není vhodné mít stan na zahradě dlouhodobě postavený. Hledáte zahradní altán skládací ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.


Zahradní altán o rozměru 3×3m. Párty stan pro vaši oslavu, svatbu, raut, posezení s přáteli či jakoukoliv jinou akci.

Plachtové skládací altány s montovanou nerezovou konstrukci a. Vhodný aj ako prístrešok pri domácej grilovačke a posezení s rodinou a přáteli alebo aj na grill párty alebo . Konstrukce altánu je vyrobena z ocelových trubek. Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Skladací altány se snadnou montáží.


Náš skládací zahradní altán je ideálním pomocníkem při pořádání zahradní stavnosti, večírku nebo grilování na zahradě či chatě. Altán je navržen tak, aby byl v . Hliníková nebo ocelová konstrukce.

Rozměry: × mvýška m Materiál: ocel, . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . V této kategorii naleznete produkty jako zahradní altán , party stan, rodinný . Pokud se chcete ochránit před rozmary počasí, jsou zahradní stany ideálním řešením. Stanový pavilón se uplatní na zahradě během večírků a jiných akci, ideálně . Počasí je vrtkavé, sousedi zvědaví. V naší nabídce naleznete nůžkové party stany, zahradní altány , skládací stoly a pulty, slunečníky a prodejní stánky. Dokonalý zahradní altán, který je rozloží hračka!


Montáž trvá pouhé 2-minuty, není k tomu. Nejvíce mobilní variantou zahradního altánu je skládací nůžkový. Tento altán lze díky promyšlenému nůžkovému systému složit do malého balíku, který bez . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Skládací zahradní altán 3x3m DOMO - Sezóna. Nůžkový altán postavíte doslova během minuty. Vyberte si z mnoha barev .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky