pátek 7. listopadu 2014

Prodám zahradní domek použitý

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . DOMEK (oblozit palubkama). DOPRAVA K vÁM DO 300- KM . Možno využít jako dětský domek nebo ubytování pro návštěvy. Stavební bazar nabízí inzeráty zahradních domků , altanů, pergol, kůlen.


Prodám zahradní domek ve tvaru sudu.

Vložte inzerát do inzerce zdarma, prodejte, kupte levnou zahradní stavbu. A možná natrefíte na nabídku s titulkem – prodám zahradní domek – a třeba se. Použité materiály jsou bezúdržbové, odolné proti povětrnostním vlivům a nevyžadují.


Série domečků Superior se vyznačuje především velkým vnitřním prostorem díky použité konstrukci. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Zahradní domky , Skleníky nebo Příslušenství ke skleníkům. Dětský domeček - Dětský bazar na největším portálu pro těhotné a maminky s dětmi.


Tento zahradní domek v podobě dřevěné maringotky budou děti milovat.

Polstry na zahradní nábytek, křesla, židle, lavice. Pro děti pak zahradní houpačky, pískovišťě a zahradní domky. Prodej nový, bazarový zahradní nábytek, zahradní domky , zahradní stoly, židle. Bazarový nábytek ve středu Brna Naše zkušenosti s prodejem použitého zboží . V naší nabídce najdete starší mobilheimy, které jsou k dostání za výhodné ceny. Nabízíme také jejich revitalizaci, servis a zabezpečení.


Inzerát zdarma v sekci Inzerce na Kempy-chaty. Maringotka může být užívána jako zahradní domek pro děti i dospělé, sauna, bar . Plastový zahradní domek v zeleném provedení s oranžovou střechou. Vysoká kvalita použitého materiálu a jednoduchá montáž vás nadchne!


Poptávám bazar: Popis: levný nebo použitý zahradní dřevěný nábytek Množství: pro cca osob. Bazar zahradního nábytku, levný zahradní nábytek, prodám. Dobrý den, nabízím k prodeji nepoškozený, plně funkční zahradní domek , vhodný např. Je vyroben ze smrkového dřeva . Domek je samonosný s kolečkama. Můžete jej použít k uschování věcí, vytvořit z něj klubovnu pro děti nebo místo pro.


Má přední šoupací dveře je zelené barvy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky