pátek 21. listopadu 2014

Elektrické otevírání křídlových vrat

Pohony křídlových bran - Epohony. Archiv Výhody elektrických pohonů křídlových bran:. Moveto SWSada pákového pohonu pro křídlová vrata.


Funkce zavírání po nebo sekundách, otvírání jednoho křídla Max. Automatické pohony posuvných a křídlových bran, garážových a průmyslových vrat.

Vybírejte si z nabízených pohonů pro křídlové a posuvné brány. GSM zařízení pro otevírání , vrat nebo závor mobilním telefonem. Elektrické zámky, blikací lampy, klíčové spínače a ostatní.


Ani bez přímého připojení k elektrické síti nemusíte rezignovat na komfort pohonu. Přemýšlíte o automatizaci křídlové brány, ale nedokážete posoudit, který z. Aje řídící jednotka pro křídlové brány. Možnost použití pro dvoukřídlé i jednokřídlé brány.


Výstupní napájecí napětí pro pohony 230V AC.

Otevírání bran z pohodlí vozu. Bránu pohání elektrické zařízení. Přirozeně je vyřešena i situace, kdy dojde k přerušení dodávky proudu: nezůstaneme uvězněni . Nabízíme jednodílné i dvoukřídlé brány a vrata. Křídlové brány přesně pro Vás.


Otočné brány jsou nejvíce se vyskytujícím prvkem otvírání objektů. Kvalita a spolehlivost našich celokovových elektrických pohonů na vrata je ověřena více jak . OO - pohon ZERO - Automatický pohon pro intenzivní provoz křídlových bran a vrat s křídly až. OO - GEKO - Automatický pohon pro normální provoz křídlových bran a vrat s křídly až. Aretace, Pomocí elektrické brzdy přidané k motoru.


Prodej, dovoz, servis, montáže pohonů pro garážová vrata a brány, poradenství,. Táhla pro otevírání garážových křídlových vrat pro podstropní pohon. Při výpadku elektrického proudu bránu jednoduše odblokujete a ovládáte.


Počítejte s prostorem před bránou pro otevírání křídel brány. Dodáváme a montujeme závory, pohony vrat a pohony bran křídlových a. Sada převodů a spojovacích dílů pro zvětšení úhlu otvírání.

S tímto zařízením docílíte otevření brány až do 180°. Použití: pro možnost otevírání křídlové brány . Při otevírání a zavírání nezabírá v prostoru místo před a. V případě výpadku elektrického proudu lze. POHONY IXENGO A AXOVIA PRO KřÍDLOVÉ BRÁNY. Dodávka a montáž křídlové brány, posuvné brány zavěšené nebo po kolejnici. S použitím doplňkového příslušenství lze pohony použít pro otevírání brány směrem ven.


AUTOMATICKÉ otevírání - zabezpečení pomocí elektrických pohonů na různé ovládání. Dodáváme elektrické pohony garážových vrat pro snadné a automatické ovládání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky