pondělí 10. listopadu 2014

Brněnská přehrada koupání

Aktuální kvalita vody na Brněnské přehradě. Informace o čistotě i teplotě vody a možnostech koupání v Brněnské přehradě. Fotografie a další info z Prýglu . Mnoho míst vhodných ke koupání , většinou travnaté pláže.


Pravidelná lodní doprava v letních měsících, místa na koupání.

Více informací o možnostech grilování na plážích Brněnské přehrady naleznete. Po problémech s výskytem sinic, kdy byla možnost letního koupání silně omezena, . Brněnská přehrada nabízí příjemné prostředí ke koupání a rekreaci. Je zde půjčovna lodiček či možnost plavby lodí a poblíž jsou také kempy s možností. Datum, Hodnocení, Teplota, Průhlednost.


Zdroj: Státní zdravotní ústav, Krajské . Travnaté pláže, koupání na několika místech, pokud zrovna. Přehrada je velmi oblíbeným místem k rekreaci.

Najdeme zde břehy plážového charakteru, ale . Ve všech pěti přírodních koupalištích na Brněnské přehradě se zhoršila kvalita vody a je nejhorší v rámci Jihomoravského kraje. Pětice míst na přehradě hlásí, že koupání v . Pláž Rokle na Brněnské přehradě nabízí nepřeberné množství aktivit od koupání přes provozování různých druhů sportů, dětské hřiště až po výlety na hrad . V okolí Brněnské přehrady je rozeseto velké množství rekreačních chat, . Kozí horka - vyhledávaná lokalita pro koupání , velké pláže, dobrý přístup k vodě, mírné . BRNO – Koupací sezona na Brněnské přehradě končí optimisticky. Přestože Brno zažilo v posledních dnech tropická vedra, sinice letos plavce neohrozily. Na Brněnské přehradě se lidé do vody příliš nehrnou.


Hygienici ale zatím koupání nezakázali, čekají na výsledky . Voda tam totiž začala zelenat. Identifikátor profilu vod ke koupání. Název profilu vod ke koupání (NZPFVK). Vyplývá to z měření Krajské . Podle hygieniků se lidé mohou koupat bez obav ve všech nádržích v přírodě, zvážit by měli pouze plavání na Brněnské přehradě. Poskytované služby a vybavení: nudistické plavání oficiální.


Nesrovnatelně lepší než koupání v Brněnské přehradě je koupání v lomu vedle nádraží v Blansku.

Pokud vám tedy nevadí, že vám hnedle u .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky