Hrášek mražený Nowaco za akční ceny. Krémová polévka z mladého hrášku s voňavou mátou a zakysanou smetanou. Na tuto polévku můžete použít jak čerstvý mladý hrášek , tak mražený. Opranou rýži přes noc namočíme.
Cibuli pokrájíme na kostičky, hlívu na plátky a obojí osmahneme na oleji, po chvilce přidáme kousky další zeleninu.
Cena za KG bez DPH: 2Kč. Uložte si hrášek mražený do svého . Společnost Ardo své mražené ovoce, zeleninu i bylinky hlídá již od semínka. Pod drobnohledem je způsob pěstování, sklizeň, zpracování i . Například princeznám v pohádkách se na hrášku potom mizerně spí.
Použijete-li mražený hrášek , nechte ho nejdřív povolit v ledničce. ROZMRAZENÝ VÝROBEK ZNOVU NEZMRAZUJTE!
Uchování u spotřebitele: . Dělala jsem podobně, použila jsem mražený hrášek , zahustila jíškou z Ramy a mouky, přidala trochu sladké smetany. Mražený hrášek platné do: 21. Stačí v obchodě vybrat mraženou zeleninu, ne jenom sáček promrzlé drti a ledu. MF DNES nechala otestovat dvanáct vzorků mražené zeleniny . Zapomeňte na těžké tašky, dlouhé řady nebo vzdychání nad žalostným stavem zeleniny.
Ty nejkvalitnější a čerstvé potraviny dovezeme až k vašim dveřím. Hraskova polevka z mrazeneho hrasku. Zelená není jen tráva, ale taky hrášek.
Mladý, slaďoučký a ideální do polévky. Energie, 1kcal, 4kcal,. Sacharidy, g, g,. No žádný- když se podíváš na ty podělaný skleničky s hotovým jídlem, tak v té zelenině je nejenom hrášek , ale i pórek.
Ingredient: mražený hrášek (Bonduelle). Hlubokozmrazených zelenina. Datum dostupnosti: Poslat příteli .
Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Hrách je důležitá luštěnina, která se pěstuje kvůli chutným plodům, které obsahují vitamíny hlavně skupiny B. Ve větším množství obsahuje. Na velké nebo předkrmové porce potřebujete:hrnek čerstvého nebo mrazeného hrášku , lžíce másla, čerstvou bazalku, sůl, pepř, pečivo . K dostání je hrášek v konzervách a hrášek mražený , který je o něco hodnotnější.
Sterilováním totiž ztrácí hrášek až polovinu svých vitamínů. V kastrolu rozpusťte máslo a na mírném ohni na něm poduste cibuli . Přisypeme hrášek , čerstvý nebo mražený , a přidáme lžičku cukru. Cukr, navzdory svému přesvědčení, že je hrášek sladký dost sám o sobě, .
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.