středa 19. listopadu 2014

Sauna teplice

Plavecký a rekreační areál s termální vodou. Nebude chybět venkovní sauna s prosklenou stěnou s výhledem na náměstí Svobody a Krušné hory ani místnost, kde budete mít vířivku se saunou pouze pro sebe a nikdo vás nebude rušit. Mimosezonní provoz (červen – srpen) Pouze pro skupiny po dohodě v recepci hotelu. V lázeňském domě je otevřeno NOVÉ SAUNOVÉ CENTRUM A SOLNÁ JESKYNĚ.


Solná jeskyně, masáže, cvičení shaping a jóga, kosmetika, kadeřnictví, solárium a privátní sauna. Teplice v Čechách, lazne, mapka, 8.

Powerplate, kruhový trénink s trenérem, . Bílina - Suchá sauna v bílinské plavecké hale je nově vybavená moderním. Klienti môžu využiť parné aromasauny v antickom štýle, fínska sauna , sprchová oáza s vedrami odvahy, infrasauna na prehriatie kĺbov, ľadopád a tepidárium s . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Saunování, jako proces očisty a posílení organizmu, doprovází příjemné pocity a následná kladná odezva organizmu. Ačkoliv sauna uvolňuje, je to pro tělo . Klinika CLT - špičkové lékařské zařízení - zdarma WiFi připojení v budově (v recepci též koutek s PC pro lázeňské hosty) - lázeňský dům.


Prověřené lázeňské hotely Vás příjemně překvapí svými službami a luxusem.

A to vše za nejlepší ceny! Možnost pronájmu kavárny, včetně sauny a golfového simulátoru s trenérem, pro firemní a soukromé akce. Pro váš odpočinek je Vám k dispozici finská sauna s relaxačními lehátky a . Nechajte sa inšpirovať a dajte si poradiť našim odborným personálom.


Verte, chceme pre Vás to . Fínska sauna má oveľa viac pozitívnych účinkov na zdravie. Slevy na wellness, whirlpool a saunování. Ničím nerušený a zasloužený relax ve wellness zóně je k nezaplacení. Zobrazte si výsledky na mapě a vyberte si nejbližší sportcentrum.


This sauna has beneficial effect on the health, increases imunity and it is great as prevention against different diseases. Sweat carries toxins out of the body. Je najhorúcejšia a najsuchšia.


Nabídneme vám příjemnou tropickou saunu , osvěžující herbal saunování, ale i tradiční finskou saunu. Sauna je skvělý relax pro tělo i mysl. Již nyní si rezervujte Vámi vyhovující termín na příměstský tábor. Přibude i sauna přímo pro rodiny s dětmi a současný krytý tobogan bude.


Služby: bowling, ricochet, sauna , fitness. V blízkosti hotelu je možnost sportovního vyžití v Aquacentru, kde je plavecký bazén, sauna , squashové kurty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky