úterý 27. listopadu 2018

Dřevěné slunečníky

Velký polohovatelný slunečník. Klasické zahradní slunečníky , ale i moderní designové dřevěné modely, které obvzláštní Vaši zahradu, terasu či balkón. Všechny slunečníky mají pevnou . Slunečníky s dřevěnou konstrukcí mají zvláštní kouzlo. Tyto klasické slunečníky perfektně zapadnou do přírodního prostředí, zaručeně ozdobí každou zahradu.


Poloviční slunečník: 1x 3cm.

Dřevěné slunečníky značky Weishäupl jsou špičkové a vysoce estetické slunečníky od prestižního německého výrobce . Dřevěný slunečník Basic, čtvercový: 300x3cm. Přírodní slunečníky vyrobené z kvalitních dřevin jsou ideální pro vaši zahradu, ale hodí se i do historických center měst. Nabízíme se středovou i boční nohou.


Vychutnejte osvěžující nápoj, zažijte pohodu a relaxujte u bazénu ve stínu našich dřevěných slunečníků jako o dovolené. Hledáte dřevěný zahradní slunečník ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Nejširší výběr slunečníků a doplňků od světových výrobců nabízíme v našem e- shopu. Zahradní slunečníky Doppler, Hartman, Sun Garden nebo Glatz .

Nabídka barevnosti potahů je velmi široká, od jednobarevného provedení až po kombinace barev či potisk. V našem e-shopu naleznete dřevěné zahradní slunečníky Doppler. Kvalitní slunečníky ze dřeva. Objevte nabídku slunečníků v e-shopu HORNBACH: slunečníky na terasu, na zahradu, na balkon či na pláž.


Možnost nastavení úhlu stínění, bez. Firma Vladeko vám nabízí vysoce kvalitní zahradní slunečníky od italské společnosti. Nejvíce prodávaný moderní dřevěný slunečník italského výrobce Scolaro. Mokka dřevěný zahradní slunečník - FLAMENCO v obchodě Beliani.


Luxusní dřevěné provedení zaujme na první pohled. Designové dřevěné slunečníky značky Scolaro – kvalitní materiály a zpracování. Obrázky jednotlivých slunečníků jsou ilustrativní - mohou se nepatrně lišit. Dřevěná konstrukce slunečníku je s oblibou používána jak na restauračních zahrádkách v centrech měst, tak na terasách rodinných domků. Poskytuje optimální ochranu před slunečním zářením Rám . Světový unikát z dílny NA PLOT v podobě živých vrbových slunečníků se stal součástí přírodního koupaliště a Slunečních lázní Dachova u Hořic.


Výhodou je široký výběr slunečníků a mnohdy i jejich atraktivní vzhled. V soutěži můžete podpořit soubor živých vrbových slunečníků , které. Vybíráte vhodný slunečník ? Na našem e-shopu si můžete vybírat z kategorií rozdělených podle materiálu konstrukce.


Profesionální italské slunečníky na zahradu, do kavárny, do restaurace, na balkón, jednoduše kamkoliv.

Nezbytnou součástí ke slunečníkům jsou podstavce. V nabídce naleznete podstavce ocelové, z plastbetonu, plnitelné vodou, pískem, kotevní a podobně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky