úterý 20. listopadu 2018

Pokousání blechou

Blechy představují přímé . Máme doma kocoura, toho jsme však odblešily docela nedávno a asi se blechy dostaly do pokoje. Chtěla bych se ujistit, zda-li jsou to opravdu . Pokousání od blechy už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Kromě blechy psí známe ještě blechu kočičí, slepičí, a dokonce lidskou, takže případné pokousání blechou hned nesvádějte na svého psího .

Tahle otázka není v poslední době vůbec urážlivá, jak by se mohlo zdát. Po klíšťatech a vších na nás útočí další paraziti – blechy. Možná již nyní jste si jisti, že jste byli pokousáni blechou.


V takovém případě nás neváhejte kontaktovat s poptávkou hubení blech. Jak ošetřit kousnutí od blechy. Pokud máte v domě psy nebo kočky, pak jistě víte, že blechy si je mohou stopnout a dostat se do vašeho obytného prostoru. Kousnutí blechy u člověka vypadá ošklivě, kousnutí blechy u zvířat není moc.


Obávám se,že mně pokousala na noze u kotníku na parkovišti blecha a byla asi nemocná.

Za tři dny od pokousání mi začala ,,trnout,, noha,je . Napadení blechou písečnou se nazývá tungóza. Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak se mám bránit od kousnutí blechou. Taková blecha ve vašem kožiše neznamená jen nepříjemné pokousání , možné alergické reakce, ale také nebezpečí přenosu infekčních . Přečtěte si rady a zkušenosti na téma pokousání od blechy. Která byla již zablešená, bojujeme s tím, ale již se podruhé vrátily. Po kousnutí blecha vylučuje látku, která zabranuje srážlivosti krve a tím jí umožní krev sát.


To znamená, že se ráno vzbudíte a máte . Alergie na bleší kousnutí je častá kožní nemoc psů i koček. Bývá doprovázená svěděním, vznikem vyrážky a vypadáváním srsti. Jednotný recept tu asi nebude, blecha je potvora.


Tož, ať se Ti to zahojí brzy. A případný ostych stranou - kdo má Zvíře, . Nemusí to být zrovna psí blecha ,na psa vleze venku jákoliv blecha. Dobrá rada zní mít psa venku u boudy a netahat do bytu,sedlák měl taky . V drtivé většině případů je v našich podmínkách původcem onemocnění blecha kočičí Ctenocephalides felis felis, dále se mohou uplatnit například blecha psí . Pouhý zánět kůže po pokousání blechou by měl být rozpoznán od alergické reakce na bleší kousnutí, i když u obou je hlavním příznakem .

Bohužel u člověka není vždy prokazatelné, zdali je pokousán od blechy nebo od jiných . Jak se zbavit blechy obecné, psí a kočičí v bytě nebo domácnosti. Při cestě vlakem jsem chytila poprvé v životě blechu. Přes noc jsem od ní dostala něklik desítek kousanců, které hrozně svědí, byť se je . Pes - blechy Foto: Lucie Seifertová.


Pokud se potřebujete zeptat veterináře na problémy se svým domácím mazlíčkem, máte-li v úmyslu pořídit . Objevila jsem u nás doma blechy. SOS: Hrůza, máme doma blechy !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky