čtvrtek 29. listopadu 2018

Bazen a sauna praha

Relaxační centrum a bazén Homolka – relaxační masáže, výuka plavání, cvičení a fitness, wellness rauty, letní terasa. Zveme Vás do krytého bazénu areálu Pražačka, kde se zabaví všechny. Na bazén i saunu lze využít kartu MultiSport či ActivePass.


Pokud chcete udržet svou fyzickou kondici ve formě, poddejte se účinkům otužování v naší sauně. Určená je až pro osob, nechybí ochlazovací bazén. Ve vodním světě můžete využít plavecký bazén se třemi dráhami a relaxační částí , kojenecký.

V saunovém světě najdete tři vnitřní a tři venkovní sauny. Sport klub v cenru Prahy nabízí široké možnosti využití, jak pro jednoltivce, tak pro skupiny. Vnitřní krytý bazén o velikosti m patří k největším v Praze.


Pro ty, kteří dávají přednost relaxaci je zde sauna. PRAHA - VYSOČANY VODNÍ A SAUNOVÝ SVĚT. Privátní bazén sauna a Bikram H. Lázně AXA se nachází v samotném centru města Prahy , v I. Zahřívání těla v sauně a následné prudké ochlazení působí příznivě na srdeční činnost a krevní.

Ladislav Botek – Plavání kojenců – centrum v Praze – Modřanech . Odpočiňte si a načerpejte nové síly v našem relax centru. Během svého pobytu můžete využít krytého m dlouhého a m hlubokého bazénu , finské sauny s. Lekce zdravá záda, TRX a cvičení pro děti se o prázdninách nekonají. Saunové ceremoniály během prázdnin omezeny.


Letní obsazenost bazénu upravena, . Aqua-wellness Praha - vířívé vany, sauny , bazény a parní kabiny. Společnost Dancing Queen s. Provozujeme bazén o délce 50m, parní lázně, finské sauny či aquapark s mnoha. Poskytujeme komplexní servis a služby. Sportcentrum Duo nabízí jedno z největších Bowlingových center v Praze , krytý baźen , posilovnu a saunu. Sportovní a Thajské masáže jsou dostupné našim . Na Plaveckém bazénu Výstavišti Praha naleznete plavecký drah a parní saunu.


Chodov nabízí pro veřejnost velký plavecký bazén , vodní svět s tobogánem, wellness služby a moderní sportovní halu v ulici Mírového hnutí, Praha Chodov. Wellness centrum Jedenáctka, to je finská sauna , aroma sauna , parní lázeň, . Luxusní a originální finské sauny na míru. Novinka v podobě relaxačního wellness cetra nabízí celkem saun , vířivku, místnosti na masáže, relax.


Provoz relaxačního centra, bazénu o rozměrech 6x4xs protiproudem a teplotou vody.

US - Plavecký stadion Podolí. Venkovní a vnitřní bazén , rehabilitace, tobogán, sauna a řada dalších atrakcí kousek od centra Prahy. Wellness na míru Praha , Bazény na míru Praha , Bazény Praha , wellness Praha. Bazény , sauny , vířivky, parní lázně, Kneippův chodník . Bazén , který můžete najít v našem fitness centru. Sauna a whirepool v ceně bazénu.


Sokol Praha Vinohrady - sport pro děti, dospělé i seniory, bazén na plavání, pronájem. Služby: klasická suchá sauna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky