úterý 18. února 2014

Bazen letnany praha

Tupolevova 66 Praha Letňany. Pro radost z vody: hurá do aquaparku v Letňanech. Bazén a jeho blízké okolí by také již potřebovali lehčí obnovu. AQUACENTRUM LETŇANY LAGOON. Lagoon Letňany , Praha - Letňany.


Krytý plavecký bazén v INFINIT ve sportcentru STEP je metrů dlouhý a metrů široký. V Praze najdete tři velké padesátimetrové bazény a spoustu. SO – NE bazén i aquapark – hod.


Nedílnou součástí areálu třetího a největšího tuzemského hypermarketu TESCO v Praze - Letňanech se stal zbrusu nový bazén pro veřejnost. Pro návštěvníky je připraven metrů dlouhý plavecký bazén a mezi hlavní . Vnitřní krytý bazén o velikosti m patří k největším v Praze. V areálu se nachází velký bazén , zábavný a masážní bazén ,. Pokud tedy chcete relaxovat i za krásného letního počasí , určitě zvolíte Letňany.


Vedle 25metrového bazénu zde naleznete celou řadu atrakcí,. STORES ČR, která v organizační součinnosti s MČ Praha 18- Letňany vybudovala během. Praze , což potvrzují statistiky návštěvnosti.


K dispozici máme nerezové bazény, 25m bazén , víceúčelový bazén ,. Aquacentrum nabízí krytý m dlouhý bazén , tobogán, dětský bazén , vířivku. Dále je v areálu k dispozici posilovna, sauna, pára, whirpool se . Akční nabídka od Hyperslevy. Bazény Letňany , Neratovice už rozebírají maminky na webu eMimino. Do Neratovic jsem taky chodila, bazen fajn - i ten maly detsky, ale . Aquacentrum, Laguňáček, Bazén , Relax, Fitness, občerstvení, trampolínové centrum v. Použité obklady a dlažby: FLOOR GRES.


Líbí se Vám tato reference?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky