středa 19. února 2014

Koupaliště hluk

Město Hluk se nachází ve Zlínském kraji, ve vzdálenosti cca km jihovýchodně od města Uh. Městem protéká říčka Okluky. V areálu koupaliště jsou . Městské koupaliště Hluk , Hluk (okres Uherské Hradiště).


Oba bazény jsou vybaveny různými doplňky pro zpestření pobytu ve vodě.

Nerezové koupaliště Hluk. Jak brněnský rozhlas točil mužský sbor z Hluku - Duration: 4:34. Vykoupete se tady i za chladnějšího počasí,. Zjistěte, co se aktuálně děje na místě.


Zobrazení webkamery ve vysoké kvalitě. Typ bazénu: Veřejné bazény. Nové nerezové koupaliště se spoustou vodních atrakcí.


Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu.

Garance stejné nebo nižší ceny. Ve výši 5- Kč pro dospělé. Mokrá voda, skluzavka, brouzdaliste. K dispozici jsou dva bazény.


Zajišťujeme vyhřívanou vodu výkonným solárním systémem a tepelnými čerpadly. Pro organizované skupiny a školy lze otevřít koupaliště v červnu mimo otevírací dobu. Hluk ani Strání na Uherskobrodsku nemají sice ani přes pět tisíc obyvatel, ovšem ve chvíli, kdy přijde letní počasí, vždy se jejich počet . Nabídka piv: Uherský Brod (Janáček) ° Perun, Radegast Birell. Hluk - ubytování na chatě, chatce či apartmánu.


Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Koupaliště Hluk - Družstevní I 26 Hluk. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí koupaliště ve . Své ubytování si zarezervujete pohodlně a rychle přímo u ubytovatelů. CZ - rezervační a informační systém. Webkamera na připojeném odkazu nás seznamuje s aktuálním děním a počasím v areálu koupaliště ve městě Hluk.


Lokálne a miestne počasie.

Tak jsem udělal pár ukázkovích fotek. V Hluku máme velice pěkné koupaliště.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky