úterý 18. února 2014

Šesticestný ventil astralpool

Expedice do pracovních dnů. Cantabric, Bilbao a Millenium. Vzhledem k častým dotazůtěsnění do šesticestných ventilů , tzv. Dodací lhůta: Při osobním odběru je zboží . Jestli je šesticestný ventil součástí dodávky příslušné filtrační nádoby, . Bazény a materiál pro stavbu bazénu.


T-kus k manometru vypouštěcí zátka manometr ploché těsnění návod. Ovládací ventil „Klasik” - s bočním připojením na filtr a víkem s nerezovými šrouby. Ventily ovládací k filtrům ( šesticestné , čtyřcestné). ASTRALPOOL CTX-3Chlorová trojkombinace 5kg - velké puky 200g.


SKladem, ihned k odeslání. Vícesložkové tablety - léty vzkoušení kvalita. Astralpool Šesticestný ventil TOP do r. Mezi sortiment patří čerpadla, filtrační nádoby, šesticestné ventily , skimmery, recirkulační. Nejlepší filtrace na trhu je od firmy ASTRAL POOL typ CANTABRIC. K tomu slouží čtyř nebo šesti-cestný ventil.


Kompletní filtrace AZUR s 6-ti cest. Filtrační monoblok Bilbao s bočním ovládacím ventilem a jednofázovým nebo. D 3s horním ovládacím šesticestným ventilem a jednofázovým čerpadlem C. Solární fólie 360mic CZ modrá, m2. K filtru je nutné instalovat ruční šesticestný ventil , dle doporučení výrobce s . Hadice D3 dělitelná , cena za 5m.


Mořská bazénová sůl 20kg, Austrálie . Princip: Bazénová voda je nasávána přes filtr čerpadlem a vháněna do šesticestného ventilu a poté do vrchního prostoru nádoby. Přes ventil se voda vrací zpět do bazénu. SPS s časovačem a modrou nádobou s šesticestným ventilem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky