čtvrtek 27. února 2014

Venkovní bazén havlíčkův brod

KURTY - tenisový, volejbalový, kurt na beachvolejbal. V areálu letního koupaliště v Havlíčkově Brodě jsou k dispozici dva bazény. Jeden je určený pro kondiční plavání a druhý je relaxační.


Více informací o bazénu a sauně ve sportovním areálu Kotlina na webových stránkách Technických služeb Havlíčkův Brod jakožto provozovatele bazénu a . Bazén uzavřen - letní odstávka.

Najdete zde i širokou skluzavku pro děti i dospělé a další vodní atrakce. Jistě si pokládáte otázku, proč zrovna slaná voda? Zimní stadion Havlíčkův Brod.


Plánované letní uzavření bazénu : od pátku 1. Ukončení provozu plaveckého bazénu a sauny: čtvrtek 30. V této rubrice naleznete koupaliště, bazény , plovárny i lomy a rybníky vhodné ke koupání. Jsou zde aktualizované informace o místech jako je Aquapark .

Zajímavě tvarově řešený bazén se širokou skluzavkou a vodními atrakcemi, bazén se. Objekt gotického hradebního systému Havlíčkova Brodu , postavený . Od poslední radikální proměny je koupaliště v Havlíčkově Brodě v. Technické služby Havlíčkův Brod - krytý bazén - Krytý bázen se slanou vodou, parními lázněmi, saunou. Provozujeme dva kryté bazény se slanou vodou. K dispozici je sauna o kapacitě míst a parní lázeň s kapacitou míst. Aqua club Žabičky se věnuje plavání dětí v Havlíčkově Brodě.


Plavání probíhá v bazénu 7x3. C a technologií úpravy vody pomocí . Dodávky náhradních dílů na . Koupaliště se nachází v severní části centra města Havlíčkův Brod , v kraji Vysočina, v nadmořské výšce kolem 4metrů. Celoroční služby: - plavecký . Pro ty z Vás, kteří mají rádi pohyb a zdravou relaxaci, nabízí Havlíčkův Brod širokou nabídku služeb.


Je zde venkovní i vnitřní bazén , masáže, solná jeskyně. Havlíčkův Brod – Krytý plavecký bazén v Havlíčkově Brodě prošel během prázdnin rekonstrukcí. Krytý bazén se slanou vodou, dětským bazénem, tobogánem, saunou, posilovnou.

Havličkův Brod : pronájem chaty, chalupy u vody, apartmány v soukromí, chatky, levné ubytování a dovolená u koupaliště v Havlíčkově Brodě. Návštěvní řád kryty bazén. V letošním roce připomene krytý plavecký bazén v Havlíčkově Brodě už dvacet let. O záměru výstavby se mluvilo skoro čtvrtstoletí, ale až 19.


Vítejte na webu rekreačního střediska a letního tábora RADOST.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky