čtvrtek 27. února 2014

Houba lesklokorka

Organismus je fytopatogenní . Její český název je lesklokorka. S bonusem kapslí lesklokorky ZDARMA. Karst), též houba reiši (angl. reishi) nebo ling-či (pchin-jin ling-chi) je věhlasná léčivá houba.


Reshi vyrůstá v přírodě na kmenech nebo pařezech.

Reshi (čti Reiši) je dřevokazná houba ze skupiny chorošovitých. Jako elixír života působí lesklokorka lesklá (japonsky rei shi = reishi, latinsky ganoderma lucidum = polyporus lucidus). Je známo, že některé houby mají léčivé účinky. V Asii ji používají jako . Některé bohužel jen jednou. Mrkněte na odborné studie a články.


Dozvíte se o historii, mykologii, pěstování i obsahu účinných látek ⭐ lesklokorky. Vzhled rozhodně není to jediné, co nás u této houby překvapí.

Houba reishi neboli lesklokorka lesklá dokáže s vaším organismem divy. Působí protizánětlivě, umí zmírnit astma, lupénku, revmatismus i vyléčit hepatitidu. Je nazývána Reichi či linh chi či . Plodnice obsahují aminokyseliny. Jedna z nejdéle léčebně užívaných hub na světě s údajně protirakovinnými účinky nesoucí název božská houba nesmrtelnosti.


Díky svým schopnostem je přezdívaná také jako houba věčného mládí a nesmrtelnosti. Houby z řádu lesklokorkotvarých jsou chorošovité kloboukaté houby s plodnicemi přisedlými nebo s vyvinutým třeněm,. P ro svůj mimořádný obsah aktivních léčebných látek je v Číně Ling Zhi, jak se tato houba nazývá, považována za vzácnější než kořen . Klobouk má v mládí válcovitý, . Ganoderma lucidum - lesklokorka lesklá. Reishi prvotřídní kvality . Lesklokorka lesklá neboli reishi je orientální houba , která se může pyšnit širokým spektrem léčivých účinků na naše zdraví.


Jelikož jde o chorošovitou houbu , lze ji nalézt na kořenech, pařezech či odumřelých . Obsahuje rozbor produktů na trhu. Jednu z prvních zmínek o výskytu tohoto rodu na českém . Používá se jako prostředek . Pokud chcete žít dlouho a nestárnout, pak hurá do lesa na houby !

Na jižní Moravě se totiž objevila vzácná houba věčného mládí – lesklokorka. Znak Ling má význam jako božský, zhi svým . Houba nesmrtelnosti, bylina šťastných nebo božská houba , tak bývá označována chorošovitá Lesklokorka leská. Využití: Je to nejedlá houba. Právě způsob pěstování je . Tato oceňovaná houba je známá jako houba nesmrtelnosti ve starověké východní medicíně.


Mezi její výhody patří podpora imunitního systému, boj proti . V poslední době se internetem šíří nespočet produktů doplňků stravy z této zázračné houby. Je však téměř nemožné si být jist, zda opravdu obdržíte deklarovaný .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky