středa 19. února 2014

Sekani mokre travy

Přizpůsobte styl sekání síle sekačky a sekejte jen tak rychle, jak vám sekačka dovolí. Každý stroj má svou kapacitu, která je u sekání mokré trávy znát. Mám se pustit to sekání mokré trávy , hned jak přestane pršet? Nebo to nechat až bude tráva suchá?


Jsem naprostý amatér, proto se ptám . Problém se sečením vyšší trávy zahr.

Jakou rotační sekačku s otočnými předními kolečky? Dobré rady a fígle, jak správně sekat trávník. Dlouhotrvající deště a chladna vás vyhnaly ze zahrádek.


Tráva přerostla, a ke všemu je mokrá. Co s tím, abyste na prázdniny měli hustý a . Vysoký trávník se nemá, a hlavně nedá, sekat za mokra Foto: Elena Horálková. Letošní srpen hodně pršelo. Díky tomu lze sekat i vyloženě mokrou trávu.


Sekání mokré trávy křovinořezem už rozebírají maminky na webu eMimino.

Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Vyšší trávu sekejte nadvakrát a trávník přejíždějte do kříže. Mokrá tráva se lepí na stěny, takže sekačka pak špatně sbírá do koše. Nastává správný okamžik, kdy se pustit do sečení trávy. Mokrou trávu může sekačka vytrhávat.


Zajímalo by mne, zda je možno sekat mokrou trávu a zda ji sekačka neztrácí. Mám novou sekačku a nechtěla bych si ji . To už může být zase přerostlý a nevhodný pro sekání. Honda, které jsou schopné sekat a sbírat i mokrou trávu. Aby sekací traktor zvládl i tyto podmínky, musí mít být zajištěn plynulý průchod těžké mokré a lepivé. Nemáte-li možnost sekat trávu vícekrát než dvakrát ročně, popřemýšlejte o koupi.


Jako celá řada Highline má vyšší šasi a vynikající sběr a plnění velkého koše i přerostlou nebo mokrou trávou. Vyosené tělo sekačky zase . Sekejte pouze suchou trávu – mokrá tráva tvoří chomáče. Sečení mokré a přerostlé trávy naplnilo koš zhruba ze čtyř pětin, což je. Sekačka má logické rozmístění ovládacích prvků, je radost sekat větší .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky