čtvrtek 27. února 2014

Bazén tesla

Krytý bazén m - plavání pro veřejnost. Počet volných drah pro veřejnost. Změna počtu drah vyhrazena! V PŘÍPADĚ ŠPATNÉHO POČASÍ VENKOVNÍ I . Provozujeme krytý plavecký bazén.

Bazén o šesti plaveckých drahách s přihřívanou vodou slouží pro sportovní tréninky, závodní plavání, školní výuku plavání pro . Zajišťujeme plavání dětí a dospělých i ve venkovním brouzdališti s plochou k opalování. Centrum sportovních aktivit v Brně. Výuka sportů, pronájem sportovišť. TJ TESLA BRNO je druhá největší tělovýchovná jednota v Brně.


Bazén TJ Tesla je jeden z bazénů kde probíhá výuka Plaveckého klubu Krokodýl Brno. V areálu se nachází plavecký bazén , sportovní hala, gymnastický sál a další zařízení, . Brno-Lesná nabízí krytý bazén , sportovní halu, gymastický sál, klubovnu, saunu, posilovnu a další .

Old swimming pool but the water is clear. Halasovo náměstí, Brno, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti,. Kadeřnictví se nachází přímo vedle krytého bazénu ,což vám umožní návštěvu u . Hallasovo náměstí Brno - Lesná. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu.


Garance stejné nebo nižší ceny. Brno › West: › West: Malinovského náměstí (Mahenovo divadlo), Brno Last updated: at 18:46. Plavecký bazén TJ Tesla v Brně-Lesné nabízí svým návštěvníkům bazén s přihřívanou vodou (plaveckých drah), posilovnu, saunu,. Přístupnost: přístupné s asistencí.


Hala a bazén TJ Tesla Brno. Adresa oddílu: Halasovo nám. Bazén se nachází ve sportovním areálu TJ Tesla města Brna, v části Lesná, v Jihomoravském kraji, v nadmořské výšce okolo 2metrů. Sportovní areál - 25m bazén , sportovní hala, gymnastický sál, sauna, klubovna.


Dále v objektu v pronájmu posilovna, restaurace Iguana, prodejna sprot. Masáže Monika, Plavecký stadion TJ Tesla Brno - Lesná, Halasovo náměstí 7. Brno - Tesla - ubytování na chatě, chatce či apartmánu.

Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí bazénu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky