úterý 18. února 2014

Folklore garden praha

Zažijte venkovskou atmosféru přímo v srdci Prahy. Provozujeme tradiční staročeskou restauraci s cimbálovou muzikou a tancem. Možnost pronájmu a pořádání různých společenských akcí, oslav a svateb.


Nabízíme pro váš svatební den atraktivní a . V ceně hodinové show chodové MENU a neomezená konzumace nápojů.

Více informací na oficiálním webu folkloregarden. Folklore garden Hlubočepy. Obchodního rejstříku - majitelé, . Přeneste se do prostředí vesnické zábavy. Our wonderfull ensamble of dancers and musicians dressed in traditional . See 2traveler reviews, 2candid photos, and great deals for Prague, Czech Republic, at TripAdvisor.


Availability: daily-19:30. Náš folklórní soubor složený z profesionálních muzikantů a tanečníků oděných v tradičních krojích Vás seznámí s českým folklórem v hodinovém představení .

Nejlepší akce v Praze dnes, zítra, o víkendu. Archiv FOLKLORE GARDEN s. Praha, Hlubočepy - Živéfirmy. Hledáme pomocnou sílu do kuchyně: příprava zeleniny, veškerá pomoc kuchaři, úklid a. Tanečníci a hudebníci skvělého souboru, oblečení do lidových krojů . Yelp je zábavný a jednoduchý způsob, jak najít, doporučit a mluvit o tom, co je . Praze opět zahájena sezóna v Praze Na Zlíchově ,P – 5 . Unikátní přírodní areál ve stylu selského dvora, jen minut od Smíchova. Aktuální informace o počtu zaměstnanců, obratu, . Prohlédněte si fotky naší hudby na firemní akci z galavečera v Praze , kde jsme zajistili živou hudbu na firemní akci. Ubytování nedaleko centra.


Chystáte se do Prahy a hledáte levné ubytování na úrovni? Ihr wertvolles Reisewissen ist jetzt gefragt. Czech folklore show with traditional dinner special feel-at-home atmosphere.


Capacity 1seats inside and 1on the . Discover true Czech hospitality in a warm and festive folklore garden party including dinner, dancing, live music, and an open bar!

Na recepce Hotelu, 19:30 . GPS súradnice, mapa na vytlačenie, určenie cesty, meranie vzdialenosti a plochy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky