čtvrtek 20. února 2014

Pumpa na sud

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Ruční páková pumpa na sudy - ruční páková pumpa na velký otvor sudů a 2l. Prodám starší ruční pumpu na sud. Místo odběru Pozořice Brno venkov.


Kupte si ventily, pumpy , klíče na sudy - náš eshop ProdejOlejů.

Vybírejte ze široké nabídky olejů, . Ruční sudová pumpa páková - ks - Ruční pístové čerpadlo na čerpání ze sudů. Sud plechový 2l (osobní odběr, vlastní doprava) nový - ks. Inzerát Ruční pumpa na sud. Hlavní město Praha, cena 300Kč, od bret.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Stavební bazar - nářadí, stavebniny: pumpa. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte . Ruční sudové čerpadlo na AdBlue, nemrznoucí kapaliny, kapaliny do ostřikovačů , hydraulické oleje, herbicidy, pesticidy, čisticí prostředky, mýdla atd.

Tlaková pumpa je určená k vyčerpaniu oleja z objemovo rôznych sudov, maximálne 2l. Teleskopický nasávací krk. Pumpa je poháňaná tlakom vzduchu z. Vhodná pro sudy -21l.


Predám pumpu na sud - ručné sudové čerpadlo na prečerpávanie. Pomocou tejto pumpy bude prečerpanie chémie do menších bandasiek jednoduchšie a efektívnejšie. Ručná pumpa určená pre čerpanie oleja zo sudov.


Rotační čerpadlo na sud Zollex JS-32. Popis produktu Cena dopravy. Pojízdné soupravy pro výdej mazacího tuku ze sudů, pneumatická pumpa.


C, vozík pro - kg sud , pneumatická pumpa , výdejní pistole. Dávkovací pumpa na 2kg sud Sanitace výčepních zařízení Dávkovací pumpa na 2kg sud. Kompletní sestava pro čerpání kapalin ze sudů, obsahuje sací jehlu, výtlačnou hadici a sroubení na sud. Má závitový maticu na sud. Má 3-kusovú zákrutnú saciu trubku, ktorá prispôsobí výšku vašim potrebám.


Tento model je vybavený silnejšími tesneniami, ktoré . Je odolná voči chemikáliám, takže ju môžete použiť na všetky druhy chemikálií, vrátane ropy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky