pátek 28. února 2014

Koupaliště flošna

Po celou sezónu se voda v bazénech vyhřívá na 26°C až. Obyvatelé i návštěvníci Hradce Králové se mohou v horkých dnech osvěžit v novém plaveckém areálu pod širým nebem. Hradec Králové získal jedinečný . Letní venkovní koupaliště.


Nedostatečnou kapacitu bazénu má už na podzim vyřešit nafukovací hala, která by měla zakrýt letní koupaliště Flošna.

Redakce MF DNES bude přes léto přinášet test vybraných koupališť v kraji. Za rok se pochlubí novým koupalištěm za milionů. Chlumec nad Cidlinou – Vyhodit si navzdory finanční krizi z kopýtka bude moci v příštím roce „město v . Kromě bazénu je tu travnatá plocha, . Tropické teploty, které zasáhly Česko v červenci, přilákaly na koupaliště Flošna tisíce návštěvníků.


Vydáme se na nové hradecké koupaliště Flošna , které se nachází nedaleko II. Koupaliště Flošna je krásný areál a komplex, kde je možné se nejen koupat, ale sportovně se v něm vyžije celá rodina. Hodnocení podniku Koupaliště Flošna.

Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili . Trampolínky se tento měsíc budou skákat: 13. Je to již několikáté ocenění za sebou, které bylo v . První plavci vyzkoušeli ohřátý 50m. Sezóna bude zahájena s venkovními bazény vyhřátými na až . Zatím bude fungovat v režimu vedlejší sezony.


Flošna - plavecký areál s vodními atrakcemi nejen pro děti - bude otevřen minimálně do konce září. Na začátku září, kdy se většina koupališť již . Plavecký areál je komplex aquacentra, 50m plaveckého bazénu a venkovní relaxační zóny Slunná loučka ve středu . Realizace Flošny odstartovala v červnu letošního roku. Dominantou celého areálu budou nerezové.


Fotogalerie - Koupaliště Flošna. Venkovní bazény budou od neděle vyhřívány na až stupňů . Vydovádět se tu můžete na . Areál letního koupaliště s plaveckým a dětským bazénem a atrakcemi pro děti se nachází na levém břehu řeky Orlice v blízkosti pivovarské . Známé koupaliště Flošna v Hradci Králové zahájí letošní sezónu v sobotu 12. Uvedl to magistrát města na svém webu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky