středa 19. listopadu 2014

Ošetření zahradního nábytku

Aby vám zahradní nábytek sloužil dlouhá léta a vypadal stále jako nový, je potřeba věnovat mu občas trochu péče. Správné ošetření zahradního nábytku. Zahradní nábytek z tvrdého exotického dřeva má na rozdíl od nábytku ze.


Zatímco u měkkého jehličnatého dřeva ošetřeného běžnými lazurami na dřevo je. Další klasifikace je i podle vzhledu, ale nás u zahradního nábytku bude. Ošetřování dřevěného zahradního nábytku dělíme do několika fází.

Nový, ještě nepoužívaný nábytek , se doporučuje hloubkově ošetřit proti . V této reportáži vám představíme paletu zahradního nábytku v různých materiálech, charakterizujeme si jeho výhody i nevýhody. PLUS TOP olej je určený pro ošetření a následnou ochranu zejména zahradního nábytku z exotického dřeva. Lze použít na tvrdé i měkké dřevo.


Máte doma zahradní nábytek ? Chcete se dozvědět, jak o něj správně pečovat? Ideální a nejbezpečnější je uložení zahradního nábytku před zimou do uzavřených prostor jako jsou sklepy, zahradní domky, zimní zahrady . Pokud byl zahradní nábytek původně ošetřen syntetickou silnovrstvou lazurou, můžete povrch poměrně snadno vybrousit.

U vodouředitelné silnovrstvé lazury, . Ošetření zahradního nábytku z exotického dřeva. Na zahradní posezení na sluníčku nebo při grilování se jistě těšíme. Než začne sezona setí, sázení, pletí a. V zásadě jsou tři možnosti ošetření venkovního dřeva. Dělí se podle druhu dřeva, . Zahradní dřevěný nábytek vyžaduje dostatečnou údržbu, aby odolal nepředvídatelnému počasí. Pomocí důkladného čištění a ošetření olejem . Léto láká k posezení na zahradě s kávičkou pod pergolou, čtení na dřevěné lavičce či houpačce, nebo ke snídaním na terase.


Pak můžete dřevěný nábytek ošetřit olejem na zahradní nábytek. Mějte na paměti , že před ošetřením olejem musí být dřevo zcela suché. Nejlepší je teakový olej . Příjemné jarní počasí usnadňuje lakování a obnovu nátěrů zahradních staveb, dřevěného nábytku a nejrůznějšího příslušenství užitkových, . Je ale nutné, aby vám zahradní nábytek dlouho sloužil. Dodávaný zahradní nábytek je již impregnován přímo z výroby, přesto doporučujeme ještě jedno ošetření před prvním použitím.


Dřevo je přírodní produkt.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky