pondělí 24. listopadu 2014

Bio sauna

Hlavní rozdíl oproti finské sauně je ten, že biosauna je vyhřívána na nižší . Vlhkost vzduchu v bio sauně se pohybuje mezi – , což jsou hodnoty asi tak na půl cesty k parní sauně. Oproti tomu u klasické sauny je . Rádi se saunujete, nebo s touto aktivitou chcete začít? A už víte, jakou saunu budete navštěvovat?


Bio - sauna (60°C) nebo též AROMA – BYLINNÁ sauna (použitím saunových ovocných a bylinných směsí) vznikla díky spojení topidla s aktivním výparníkem.

Biosauna je kompromisem mezi finskou a parní saunou. Už v dávnej minulosti poznali ľudia pozitívne účinky liečivých rastlín. Doporučená délka pobytu: max. Vylučování potu je cca až g za minutu. Je vhodná pro návštěvníky, kterým nedělají dobře extrémně . Do každé sauny topidlo BIO bez příplatku.


Navíc nyní získáte i BLUETOOTH zesilovač s vnitřním ovládáním a zabudované reproduktory. Blahodárná kombinace finské a parní sauny , která je obohacena o různé vonné esence, uklidní vaše tělo i mysl.

Pozitivní účinky: uvolnění . Nabízíme u nás finskou saunu, bio saunu a herbal saunu. K dispozici je též ochlazovací bazén, ledová sprcha, . Přijďte se ponořit do oázy klidu a harmonie v příjemném prostředí . Součástí našich wellness služeb je také sauna pro - osob, jejichž režim je nastavitelný na klasickou finskou saunu nebo moderní bio saunu. Sauna se nachází v druhém patře v budově Mlýna, takže hosté ubytovaní v této budouvě budou mít možnost do ní vstoupit. The bio - sauna is the modern alternative to the traditional Finnish sauna and was designed to bring to the sauna, all those who suffer from high temperatures.


V této sauně se šíří intenzivně vůně sena. Tato aplikace má být přínosem pro revmatické bolesti, . BIO sauny se provozují s teplotami od ºC do ºC. Právě se nacházíte: Úvod Wellness studio Flošna Finská sauna a Bio sauna zpět. Privátní sauna a relaxace ve Sport areálu Klíny. POKUD NEVYHLEDÁVÁTE KLASICKOU FINSKOU SAUNU, JE TROPICKÁ BIO SAUNA URČENA PRÁVĚ VÁM… Tropická bio sauna je kombinací klasické . For those wanting to go beyond the traditional saunas, our wellness center with a 50°C bio sauna in the i-SUITE Hotel in Rimini.


Discover all the benefits of the . This sauna stimulates your bloodstream and immune system. The effect will be reinforced by employing essentials.

The view to the mountains gives additional j. Vnitřní obklad severský smrk,lavice Abachi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky