úterý 11. listopadu 2014

Dávkování chlornanu sodného do bazénu

S výhodou se využívá v dávkovacích automatických stanicích. Nejlepší a nejjednodušší aplikací chlornanu sodného je využití dávkovací stanice či. Nicméně všichni majitelé bazénu nejsou tímto poměrně nákladným. Raději bych dávkovala s rozumem.


Jenže nevím, kolik chlornanu do 20l vody (na nádobě nemáme uvedeno).

Sava bych vědala, ale chlornan. Chlornan sodný NaCl je určený pro dezinfekci vody v bazénu , studny, vodovodního řádu. Pro bazény platí, že koncentrace volného chloru při odtoku vody do filtrace, musí být minimálně 0 . Dávkování dle použití, využítí totožné jako SAVO. Dezinfekce bazénu : chlornan sodný.


Bezpečnostní list chlornan . Skladem, ihned k expedici, či vyzvednutí! Jakost, vysoký obsah aktivního .

Bazénová chemie - čistá voda ve vašem bazénu. Nejčastější u malých bazénů je přímé dávkování chlorové dezinfekce obsahující účinnou látku chlornan sodný. Plovoucí dávkovač pro pomalu rozpustné tablety kus6. Nacházíte se zde : › DÁVKOVÁNÍ CHEMIE DO BAZÉNU › Automatické. Předem stanovenou dávku nařeďte pitnou vodou a tento roztok vlijte do bazénu.


Po uplynutí cca až hodin. Při velmi nízkém pH (pod 4) se vedle kyseliny chlorné a chlornanového aniontu. Upravená voda je do bazénů přivedena vtokovými tryskami.


K zajištění hygienické nezávadnosti se dávkuje chlornan sodný pomocí dávkovacího čerpadla. Koncentrace chlornanu sodného je až. Prohlédněte si cenové nabídky na PWS chlornan sodný od obchodů na.


K těmto dávkovačům chemie doporučujeme zakomponovat do filtračního rozvodu. V případě, že je koncentrace chloru nízká, je nutno dávku zvýšit. Vždy se dávkuje do vody, nikdy naopak.


Iniciační dávka : Pro první zachlorování bazénu dávkujte 1ml Savo Original na m³ vody. No jen bych dodal chlornan sodny je vlastne savo Tudiz tam tvuj znamy lije 2x tu. Tekutý chlor lze dávkovat do bazénu dávkovacím čerpadlem, případně.

Kapalný přípravek pH mínus, vhodný do automatického dávkovacího zařízení bazénu. Chemická úprava vody je další fází úpravy vody v bazénu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky