úterý 11. listopadu 2014

Atlas lučních rostlin online

Web obsahuje vyfocené a popsané rostliny z volné přírody ČR, skleníků i rostliny vyfocené v. Kuklík městský, Kerblík lesní, Rozrazil ožankovitý, Psárka luční. Selinum sylvestre Crantz, Athamanta silvestris Web. První řadu lučních rostlin určitě znáš. Do okének napiš jejich názvy.


Vyberte si rostlinu podle počátečního písmene, podle třídy nebo podle čeledi.

Vytrvalá vyšší trsnatá tráva, běžná na lukách, na pastvinách, na mezích a ve světlých lesích. Doba květu: květen - srpen . Fotografický atlas rostlin , herbář, Vše. Hlavním účelem atlasu rostlin je poskytnouti naším učitelům užitečnou po- můcku při vyučováni přírodopisu.


Chtěli byste si pohodlně prohlížet tento web i v. Tato kategorie není určena ke kategorizaci článků ani stránek v jiných jmenných prostorech než kategorie. Všechny zdejší články by měly být zařazeny do . Elegantní rostlinka s jemně fialovými nápadnými květy – to je kyčelnice cibulkonosná.

Koniklec luční český (Pulsatilla pratensis subsp. bohemica). Katalog předmětový › L Archiv Podobné Online knihkupectví Knihy. Rozdělení rostlin podle barvy květů. Atlas obsahuje abecední přehled rostlinstva Krkonoš, rozšířený o odkazy na encyklopedické údaje. Tento web běží zdarma na netstranky.


Devětsil Kablíkové - Chrpa luční. Spoj správně rodové a druhové jméno lučních rostlin. Vliv pratotechnických opatření na konkurenční schopnost lučních rostlin v přirozených travních . Louku dělají loukou barevné květy lučních rostlin. Mnohé z nich jsou tak citlivé na podmínky stanoviště a způsob jeho obhospodařování, . Základní popis anatomických znaků rostlin. Průvodce odbornými názvy rostlin.


Zvonek je rozsáhlý rod dvouděložných rostlin s nejčastěji pětidílnou nálevkovitou nebo zvonkovitou korunou většinou bílé, růžové, modré nebo . Atlas rostlin , který držíte v rukou, není publikací odbornou, ale. Jedovaté rostliny , Lesní rostliny , Léčivé rostliny , Luční rostliny. Vydala firma Diatext - učební.


Domníval jsem se, že budou obsahovat výběr nejběžnějších lučních , lesních, léčivých a jedovatých rostlin.

Metodická pomůcka „Kapesní atlas trav“ byla vytvořena v podpůrném programu 9. Bojínek hlíznatý je blízce příbuzný druh bojínku lučního , od kterého se odli šuje obtížně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky