pátek 16. srpna 2019

Hotel v přírodě

Horský Hotel Čeladenka: Úžasný hotel v přírodě - Na webu TripAdvisor naleznete recenzí cestovatelů, 1fotografii a výhodné nabídky pro . Snímek (Miura Hotel, Čeladná): Hotel v přírodě - Prohlédněte si momentkové fotografie a videa (celkem 668) místa: Miura Hotel pořízené členy webu . EA Horský hotel Hájenka je situován v mimořádně krásném prostředí centrální Šumavy v nejvýše položené šumavské osadě Filipově Huti mezi obcemi . Vítáme Vás v romantickém Wellness hotelu V Nebi pouze pro dospělé. Dopřejte si čas pro Vás dva a relaxujte spolu uprostřed krásné přírody ! Archiv Wellness hotel Ostrov nabízí komfortní ubytování v srdci Českého Švýcarska a Saského Švýcarska nedaleko měst Děčín a Ústí nad labem.

Jedinečný horský hotel ORION je nově postaven na čedičové hoře - přímo na vrcholu Plešivce, v samém srdci Krušných hor. Díky svým nadčasovým stylovým . Hotel stojí na hrázi rybníka Jívák, uprostřed lesa. Varech: hotel v přírodě bokem od centra, wellness, klid a boží výhled. Je nám to líto, ale nabídka . Netradiční hotel v krásné přírodě. Malý útulný hotel s vůní lesa, kde nejste číslo pokoje, ale náš milý host.


Brdské vrchoviny s výhledem na bájný vrch Plešivec.

Dynamický, vzletný, lehký: InterContinental Berchtesgaden Resort obepíná jako křídlo ptáka vrchol . Pobyt v nádherné přírodě Národního parku České Švýcarsko a sousedního Saského Švýcarska, návštěvy skalních měst, nespočet km značených naučných . Nabízíme podzimní relax v srdci přírody , v krásném hotelu , uprostřed bušínovských . K pěti designovým tematickým apartmá přibyl před měsícem sedmilůžkový . Kromě klidu a úžasné přírody na vás . Zažijete neobyčejnou atmosféru pohádkového wellness hotelu Studánka, zasazeného do malebné orlické přírody. Hotel leží v ekologicky čisté krajině, divoké romantické přírodě plné malebných přírodních krás. Plno tipů na výlety v blízkém okolí.


Přespat přímo v přírodě , a přesto neopustit pohodlí postele. To je koncept islandského hotelu Million Star u vesničky Skálholt asi hodinu od . Nechte čas plynout a vydejte se na krásnou dovolenou jen pár metrů od břehu Brněnské přehrady. U nás si dopřejete ten pravý letní relax s odpočinkem ve . Nacházíme ve významné rekreační oblasti, vedle chráněné Národní přírodní rezervace Voděradské bučiny, Jevanského a Vyžlovského rybníků.


Tento butikový hotel na úpatí sopky, avšak . Chaty, hospůdky a bufety bývají zvláště v zimě na běžkách téměř nepostradatelnou nutností při plánování a uskutečňování výletu. Ve Vsetínských vrších je jich k . Vítejte na stránce Hotel Kovošrot - Kytlice - Lužické hory.

Rodinný hotel na polosamotě v Krušných hor, obec Jáchymov, poblíž Boží Dar. Ideální pro dovolenou i pořádání svateb, oslav, seminářů, školení. Tato lokalita je bohatá na kulturní památky a přírodní krásy – např. Okolí hotelu nabízí i mnoho značených turistických a. Hotel Fontána nabízí ubytování pro školy v přírodě , sportovní soustředění a tábory. Nachází se v překrásném a klidném místě na břehu Lipenské přehrady, . Lokalita je velmi bohatá na kulturní památky a přírodní krásy.


Zdejší hotel Renospond Vám poskytne skvělé ubytování a zázemí pro Váš školní pobyt v přírodě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky