čtvrtek 24. ledna 2019

Dešťová jímka

S jímky na dešťovou vodu, ušetříte náklady na užitkovou vodu pro zalévání, splachování, praní, atd. Finančně i ekologicky výhodné řešení s dopravou zdarma. Jímka se využívá jako nádrž na dešťovou , pitnou, nebo splaškovou vodu.


Zachycení srážkových vod a její následné využití je další možností nakládání s dešťovou vodou a bývá vhodnou alternativou tam, kde není možné dešťové vody. Námi nabízené retenční nádrže ( jímky na dešťovou vodu) vyrábíme ve všech možných provedeních dle přání zákazníka.

Nádrže na dešťovou vodu vyrábíme ve . Kvalitní jímky a nádrže na dešťovou vodu německého výrobce jsou určeny k zachycení vody, která pak může sloužit k použití v domácnosti . Nádrž na dešťovou vodu je možné pořídit samostatně, nebo vybavit čerpadlem pro použití na zahradě. Pro maximální využití dešťovky je možné jímku vybavit . Je důležité, aby hladina vody v jímce byla vždy na úrovni obsypu. Nabízíme kvalitní plastové nádrže na dešťovou vodu jako ideální zásobník vody. Plastové jímky jsou vyráběné z odolného PP.


Věděli jste, že dešťová voda Vám může ušetřit přes polovinu výdajů za vodu?

Oprava takovéto vady opět něco stojí, je třeba odčerpání jímky , vysušení, oprava. Objednejte si betonovou nádrž na dešťovou vodu a využívejte ji nejen na. Jestliže v domácnosti betonová jímka neexistuje, užitečná dešťová. Zdravím všechny, prosim vás můžete mi někdo poradit? Stavím domek svépomocí a dle projektu musím na zahradě udělat dešťovou jimku na vodu ze . Jímka na dešťovou vodu slouží k akumulaci a následně k využití dešťové vody pro zálivku, mytí aut, splachování WC, atd.


Velikost jímky se řídí velikostí . Do betonových a laminátových jímek je všechny prostupy nutno . Jelikož dešťové mraky vznikají odpařováním, mohla by být dešťová voda. Vhodné na sběr a využití dešťové vody. Díky ní ušetříte nemalé peníze za vodu z vodovodu a ještě prospějete přírodě. Průměrná spotřeba pitné vody na jednoho obyvatele dnes činí přes 1litrů vody denně a její cena, již tak dost vysoká, neustále roste.


Proč využívat dešťovou vodu? Rozhodneme-li se pro nákup nádrže, co bychom měli ještě před jejím nákupem vědět a jak o ni pečovat? Tyto válcovité sklolaminátové jímky se nemusí betonovat a přesto bezpečně odolávají tlakům okolní zeminy. Voda z jímky na dešťovou vodu po jejím naplnění.


Dešťové jímky - zajímavý zdroj užitkové vody.

Tuto zprávu doplňujeme širší rozvahou. Dešťová voda je měkká, je tedy prospěšnější pro rostliny i pro domácí spotřebiče. Jedná se o jímku na dešťovou vodu NKL-EK s vestavěnou automatickou . Nabízíme jímky , žumpy, nádrže a plastové jímky na dešťovou vodu vzařízení k využití dešťové vody.


Dále nabízíme poradenskou činnost, výpočty velikostí jímky ,. Skromnější nákup, například pouze samotné dešťové jímky včetně . Pro zachycení nečistot při vtoku dešťové vody do jímky slouží filtrační koš. Jímky na dešťovou vodu Brno – ušetřete na vodě. Při použití jímky na dešťovou vodu ušetříte až spotřeby vody. Protože ale zároveň využívá studnu na svém pozemku, rozhodl se dešťovou vodu ze střechy přivést sběračem k zasakovací jímce poblíž .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky