čtvrtek 17. ledna 2019

Podnože ke stolům

Kvalitní stolové podnože a stolové nohy na míru představují možnost postavit si stoly či stůl tak jak potřebujete. Vyberte si stolové podnože a stolové nohypřesně. Ujdete na nás nejen stolové desky, ale také mnoho stolových podnoží.


Vytvořte stůl vašich snů s námi! Nabízíme centrální i klasické podnože v kombinaci se .

Jsme přímí výrobci stolových podnoží pro široké použití. Naše stolové podnože nacházejí využití v kancelářských interiérech pod zasedací stoly , v kombinacích s. Podnože zajišťují pevnost a celkovou stability stolu. Stabilní kovové podnože pro stoly, určené pro vnitřní a vnější použití. Moderní provedení a vysoká kvalita vytváří se stolovou deskou perfektní kombinaci. Vyrobíme jakékoli podnože pro stoly , například pro stoly do restauračních zařízení, zasedacích místností, ale i do škol a nebo na míru pro jednotlivé stoly do.


V interiérech jsou oblíbené litinové centrální podnože (nohy), které se pod stolem nepletou a při správné kombinaci se stolovou deskou mají i vynikající stabilitu. Centrální stolové podnože s dřevěnou nohou stolu , možné mořit do barvy podle požadavku.

Hledáte nohy pod stůl , barové nohy ke stolu , venkovní stolové podnože ? Kovové stolové podnože různých tvarů. Nerezové, litinové nebo hliníkové centrální nohy pod stůl. Stejně jako deska stolu je důležitá také stolová podnož. Když si vybíráte zvlášť stolovou desku a zvlášť podnož , je důležité jednotlivé prvky. Na Westwing je pro vás připravena úžasná podnož stolu v mnoha provedeních a také další stylové doplňky a designový nábytek se slevou až.


Do vybavení moderní kanceláře patří kancelářské stolové podnože pro rychlou a snadnou výrobu kancelářských stolů. Jsou zde zastoupeny převážně stolové . Jídelní stoly dřevěné, stoly s kovovou kostrou, samostatné podnože , sklápěcí podnože , restaurační stoly. Restaurační nábytek - stoly i židle - dodáváme. Vhodná kombinace s kruhovou, oválnou nebo čtvercovou deskou.


Umístění nohou dle potřeby. Stolová kovová podnož 1ks. Flexibilita při výběru stolu. Některé nohy a podstavce jsou vysouvací, lze tedy nastavit výšku stolu dle.


Zabýváme se návrhem a výrobou kovových stolů a stolových podnoží. Vyrábíme stoly kancelářské, dílenské, jídelní, konferenční a další, dle vlastní konstrukce, .

Na podnož Leopard se stolová deska vkládá, takže ji po kratších stranách lemuje elegantní hliníková lišta. Masivní čtyřnohá celohliníková konstrukce je zárukou . Pro podnož Lion je typická masivní eukalyptová konstrukce tvaru X osazená ocelovým rámem pro naloženou stolovou desku. Elegantní tvar a ušlechtilé dřevo. Výškově stavitelný kancelářský nábytek, kancelářské stoly na samonosné podnoži , vybavení kanceláří, školních kabinetů, PC učeben.


Rohové stoly jsou opatřeny boxy, které jsou doplněny o úložné prostory. Zde naleznete centrální stolové podnože , stolové podnože i samostatné stolové nohy, vhodné pro barové stolky i jídelní stoly. Popis: Prodám podnoží ke stolu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky