úterý 25. prosince 2018

Ultrazvukový odpuzovač koček

Plašiče a odpuzovače koček , plašiče a odpuzovače psů, plašič a odpuzovač myší a kun, sprej na kuny. Ultrazvukový odpuzovač psů a koček , s PIR senzorem. Conrad ultrazvukový odpuzovač psů a koček s PIR senzorem.


Venkovní ultrazvukový odpuzovač koček , psů, kun, ptáků, srnek, zajíců. Kvalitní ultrazvukový odpuzovač -plašič koček a psů. Automatická změna kmitočtu i výkonu.

Nezapomeňte prosím objednat napájecí zdroj! Nove vyvinutý ultrazvukový plašic psu a kocek s PIR detektorem pohybu a ultrazvukovou frekvenci je ekologický prístroj, který zažene kocky , psi, králíky, veverky . Na této stránce najdete největší výběr odpuzovačů koček a psů v ČR za. Multifrekvenční odpuzovač zvířat vám nabízí ekologickou ochranu od hluku (od psů, koček , zajíců a dalších divokých zvířat) bez chemického zatížení. Proti kočkám používáme už mnoho let ultrazvukový odpuzovač.


Jakmile čidlo PIR tohoto odpuzovače zaregistruje pohyb psů nebo koček v hlídaném prostoru, vyšle cca. Zvířatům je tento ultrazvukový signál . Použití špičkových součástek a kvalitních materiálů spolu s výrobní technologií .

Odpuzovač škůdců napájený pomocí externího síťového adaptéru. Odpuzovače koček vás mohou zbavit jejich přítomnosti a navíc neobsahují žádné škodlivé látky. Detekuje a odhání kočky ,psy, veverky, lišky, divoká prasata, srny a ostatní obtížná zvířata použitím silného ultrazvuku. Využívá vysoké citlivosti sluchu psů a koček a vysílá pro ně velmi nepříjemné . Problém jsou všeobecně domestikovaná zvířata, kočky , psi.


Lze nastavit funkcí podle prostředí, ve kterém bude přístroj používán. V případě, že přístroj detekuje pohyb ve svém zorném poli, aktivuje ultrazvukovou sirénu, . Ta voda je určitě dobrá, ale já měl na mysli ultrazvukový odpuzovač -plašič koček , jinak díky za reakci. Tento ultrazvukový odpuzovač zvířat je určen proti nezvaným návštěvníkům, kteří. Kombinovaný odhaněč s detekcí pohybu, slyšitelnou nebo ultrazvukovou sirénou a L. Přírodní repelent (sprej) na odpuzování koček ve vnitřních i venkovních prostorách. Poslední možnost je koupit ultrazvukový odpuzovač koček a vždy, dkyž jde ten náš moula ven tak ho vypnout.


ALE nevím, který opravdu funguje . Odpuzovače Odpuzovače psů a koček jsou jednoduchým řešením jak zamezit pohybu psů i koček , tam kde je nechceme. Varianta odpuzovače s akumulátorem a dobíjením solárním článkem. Obtěžují Vás cizí psi nebo kočky na pozemku? Inovativní přenosný venkovní plašič koček , ptáků, racků, holubů aj.


Trápí Vás špačci, kosi, vrabci apod.

Nabíjecí - buď USB nebo solární, vysoce efektivní. Internetový obchod NEJCENY. Přístroj vydává kočkám a ptákům vysoce . Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte . Swissinno ultrazvukový solární odpuzovač obzvláště jednoduchým způsobem odpudí obtížné hlodavce, kočky , psy a další nepříjemná zvířata z Vaší zahrady.


This newly developed model provides you with an electronic solution to hassles with pesky animals on your property or in your garden. Zvuk, který je pro lidi neslyšitelný, kočky vnímají jako nepříjemný a to jim zabraňuje běhat po Vašem . Tento nově vyvinutý ultrazvukový odpuzovač.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky