čtvrtek 21. července 2016

Krytý plavecký bazén česká třebová

Provoz krytého plaveckého bazénu. K dispozici je tobogán se světelnými efekty, vířivá vana či dětský bazén s chrliči. Nabídka plavání batolat a. T, 5:- 8: 0 12:- 15:3 17:- 21:00. Webové stránky firmy Eko Bi, s. Lze využít také 80m dlouhý krytý tobogán doplněný světelnými efekty, vířivou . KRYTÝ PLAVECKÝ BAZÉN Česká Třebová. Třebové nabízí bezbariérový vstup a letním.


Pozor na změny provozní doby. Plavecký bazén Česká Třebová je kvalitně vybavený krytý plavecký bazén určen jak pro výuku plavání tak i pro širokou veřejnost. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu.


Krytý plavecký bazén Česká Třebová. Garance stejné nebo nižší ceny. Občerstvit se můžete v bufetu, který je přístupný z prostoru . Pardubický kraj, Třebovka.


Typy: Koupaliště, aquaparky, plavecké bazény. Svým umístěním nedaleko centra . Více informací naleznete . U Teplárny 61 Česká Třebová. Své ubytování si zarezervujete pohodlně a rychle přímo u ubytovatelů. Ještě dlouho po svém založení byla Česká Třebová malým městečkem.


Kondiční a rekreační bazén m,. V této části objektu jsou umístěny prostory pro veřejnost . Později byl bazén rozdělen zdí na plavecký a neplavecký. Plavecký bazén - Česká Třebová krytý bazén - kondiční a rekreační bazén m ( hloubka - m) 80m krytý tobogán se světelnými efekty vířivá vana parní . Nachází se ve městě Česká Třebová ve Východních Čechách v České republice.


TJ Lokomotiva Česká Třebová , oddíl plavání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky