pátek 22. července 2016

Zahradní houpačka vega

Zahradní houpačky značky VeGA. Luxusní zahradní houpačka se stříškou. Masivní zahradní houpačka VeGAS LUX Black z tropického dřeva meranti. Masivní čalounění o síle mm plně dokresluje charakter pohodlné houpačky pro . Dřevěnou zahradní houpačku V-GARDEN VeGA BAHARA .

Masivní polstry sedáku a opěradla jsou součástí této houpačky, nemusíte tedy nic dokupovat. Tyto vlastnosti vyplývají z použitého materiálu a moderních technologií, na základě . Rozměr: 1x 1x 1cm. Barva: Černá Nostnost: 2kg.


Telefonicky nás kontaktujte ! Hmotnost: Kg Masivní pevný podsedák texline - jemně proplítaný umělý ratan. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, .

Určeno do exteriérů a pergolových prostor. Vhodná pro zahradní kryté plochy. Nevhodná pro použití ve vlhkém prostředí. Podívejte se na svou zahrádku z pohupující se perspektivy. Kompletní specifikace - dovozový nábytek.


Katalogový kód miami Houpačky zahradní - Aztechnika. Stříška v zelené barvě - součást balení. Zobrazit v plné velikosti. Z tvrdého tropického dřeva MERANTI. Meranti je označení pro více druhů . Podušky a stříška v zelené barvě - součást balení.


Logo vega garden machinespng? Polstr VeGA na zahradní houpačku. Uživatelská recenze a srovnání parametrů pro zahradní houpačku Vega Beirut.


Kovová houpačka Vega Beirut pro ten pravý relax na zahradě. Houpačka je vyrobena z tvrdého tropického dřeva .

HECHT CAMBERET LOUNGER - zahradní lehátko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky