středa 20. července 2016

Parková travní směs

Do receptury jsou zařazeny druhy a odrůdy s hustým . Parková směs ROŽNOVSKÁ kg. Je vhodná pro zatravnění zahra sídlišť, parků a zeleně u. Tuto směs doporučujeme pro obnovu zeleně našich měst, parků . Základ směsi tvoří kostřava červená, kostřava ovčí a jílek.

Díky vysokému podílu jílku vytrvalého, se používá také na rychlé zatravnění . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Popis: Směs je určena především pro okrasné a reprezentační účely. PARKOVÁ SMĚS ROŽNOVSKÁ je vhodná pro zatravnění za. Vysoký podíl kostřavy červené vytváří krásný, jemný trávník. Okrasná a reprezentativní travní směs pro mírně zatěžované trávníky.


V travní směsi převažují komponenty okrasného charakteru.

Trávník je jemnější a hustší. Oseva Uni Choceň - drobné balení - travní směsi. Unipo – UNI □ parková směs pro sušší podmínky.


Složení směsi: kostřava červená dlouze výběžkatá, . UNI-9-Zahrada Univerzální parková směs je určena širokém okruhu zákazníků, kteří si přejí bezproblémový trávník v rodinných zahradách a na rozmanitých . Snáší sešlapávání, po zasetí rychle vzchází, zachovává stálou barvu po celý rok, odolná proti vymrzání. Renova 350g - parková travní směs. Pečlivě vybraným složením.


Pro úspěšné založení travního porostu je . Travní směs parková kg Valaška. Prodejna Zahrádkář, Děčín - prodej travních směsí : parková , hřišťová, luční, pastevní, osiv a krmiv. Proto použijeme místo standardní okrasné parkové travní směsi nějaký speciální odolný typ – směs nejlépe hřištní či golfovou.


Prodejna konopných semen, ganja seeds, mariuhany seeds a semen mariuhany. Forestina Grass parková travní směs , 5g. SkladeProdejna: vyberte prodejnu.

Centrální sklad: není skladem. Je málo odolná vůči sešlapávání a proto se nehodí pro . Vytváří plně zapojený okrasný trávník , snáší sešlapávání, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky