středa 20. července 2016

Převislé surfinie

Všechny surfinie jsou vytrvalé a převislé. Ke správnému vývinu jim musíte vytvořit vhodné podmínky, aby se vám odvděčily krásnými a . Popis: Druh petunie vyznačující se převislým růstem. Dorůstá délky až - m. Pěstujeme ve více barevných kombinacích. Na trh s nimi přišla japonská firma Suntory a věnovala jim .

Jsou to petúnie, surfinie a kalibrachoa, neboli Milion Bells. Toto označení se vžilo pro převislé petúnie. Rostliny mají květy s očkem, . Vybrat si můžeme z několika druhů – od keříčkových surfinií, s velkými květy, až po převislé surfinie. Surfinia je blízkým příbuzným petůnií.


Tak surfinie se zaštipávat nemusí jsou převislé , ale můžou pro zkošetění. Jinak se zaštipujou petunie, ty dělají keříčky, tak aby se rozrostly a . Strašně se mi líbí rozkvetlá okna a terasy, ale nikdy to asi mít nebudu.

Kytkám nerozumím, neumím je vybrat a zkombinovat, hrabání v hlíně mě děsí a jakékoliv. PŘEDNOSTI : atraktivní kompaktní nebo převislé odrůdy v mnoha barvách, ideální pro. DOPORUČENÍ : kombinujte různé barvy, použijte substrát na surfinie. Převislé balkonové rostliny, letničky, muškáty, surfinie.


Nabízíme široký sortiment balkonových rostlin a letniček. Specializujeme se především na muškáty, . Většina rostlin vyprodána. Dnes již není problémem pěstovat nádherné surfinie i na našich balkónech. Jsou to drobné převislé rostliny s květy rozličných barev.


V této kategorii budete mile překvapeni záplavou barev, věříme, že Vás naše . V jednom hypermarketu jsem si koupila balkónové převislé květiny pod názvem Milion Bells a nevím, jestli je to petunie, surfinie nebo něco jiného. Jak pielęgnować surfinie i pelargonie - Duration: 2:40. Surfínie Počet produktů: 3. Kvetou v barvách od bílé,růžové,červené,modré až po fialovou.


Vždycky jsem to brala tak, že petunie jsou vzprimene a surfinie převisle. Jsou ze všech surfinií nejodolnější proti padlí a nepříznivému počasí. Nejžádanější jsou surfinie ze skupiny Pendula – jak říká název, jde o jedinečně převislé , .

Na rozdíl od ostatních skupin Petúnií vyžadují . Petúnie a surfinie jsou nejčastěji pěstovanými rostlinami na exponovaných. Velmi oblíbené jsou převislé petúnie, které vytvářejí postupně . Jsem úplná začátečnice, koupila jsem si do závěsu převislé surfínie , pořád někde hledám jestli je třeba surfínky zaštipovat, opakovaně a jak .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky