pátek 15. července 2016

Bromadiolon

Nebezpečnost bromadiolonu nespočívá nejen v primární otravě (tedy přímým pozřením nástrahy), ale také v sekundárních otravách. Při nich dochází k intoxikaci . Nález rodenticidu s obsahem účinné látky „ bromadiolon “ v sušeném mléce použitém pro produkci cukrářských výrobků v Polsku. Archiv Podobné jsou brodifakum, bromadiolon , bromethalin, chlorophacinon, cholekalciferol, kumarin, diphacinon, diphenthialon, pindone, strychnin, warfarin a fosfát zinku. Podle uvedeného stanoviska bromadiolon splňuje kritéria pro klasifikaci jako toxický pro reprodukci kategorie 1B podle nařízení Evropského .

Výstražné symboly: Zdraví škodlivý. Omezit používání přípravku na hubení hlodavců, který obsahuje látku bromadiolon nebo radikálně zpřísnit pravidla chce Česká inspekce . Glosbe, on-line slovník, zadarmo. Prechádzať milióny slov a slovných spojení vo všetkých jazykoch. Bromadiolon je účinná látka. Hynutí nastává po bezbolestném, zpravidla vnitřním vykrvácení, 3. Research output: Contribution to journal › Journal article.


Do výzkumu byly zahrnuty warfarin, brodifacoum, bromadiolon a difenacoum.

Pro analýzu kumarinových derivátů byly optimalizovány metody ESI-LC-MS a . Chemische Mittel zur Bekämpfung von Ratten und weiteren Nagetieren sind sogenannte Rodentizide. Der Begriff geht auf die . Purity: ≥, Molecular Formula: C30H23BrO Molecular Weight: 527. Polské cukrovinky, které se dostaly i do Česka, obsahovaly bromadiolon , jenž se používá k hubení hlodavců.


Zjistila to polská prokuratura. Rodenticid ve formě měkké návnady s aktivní látkou bromadiolon je vhodný na hubení domácích myší a černých a šedých potkanů, a především tam, kde se . Eén enkele dosis kan dodelijk zijn voor de dieren. Kumulativni antikoagulacijski rodenticid za suzbijanje štetnih glodavaca u gospodarskim objektima, skladištima svih vrsta, nastambama i . Found words containing bromadiolon. Browse our Scrabble Word Finder, Words With Friends cheat dictionary, and WordHub word solver to find words that. Mäkká nástraha balená v malých pórovitých sáčkoch, určená na ničenie škodlivých hlodavcov.


H360D Může poškodit plod v těle matky. H3Způsobuje poškození orgánů (krev) při prodloužené nebo opakované . H-1-benzopyran-2-one, CAS. Blutgerinnungshemmer der 2.

Rodenticidy (především antikoagulanty – bromadiolon ) které fungují tak, že narušují srážlivost krve v organismu, a ten díky tomu „vnitřně . Formulace: Nástraha ve formě pasty s obsahem účinné látky k přímému použití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky