pondělí 11. července 2016

Aqualand moravia cz

Kouzelný prázdninový AQUABUS. Protože ne každý z vás má . Vodní park, který nabízí nekonečnou zábavu a relax pro děti i pro dospělé. Celoročně je vám k dispozici bazénů včetně . Máme tobogánů a skluzavky s délkou více než km.

Aqualand Moravia je moderní aquapark, pro jehož návštěvníky je zde připraveno. Venkovní vodní atrakce Abbys a Boomerango, tobogány U-Wave, Supercrater, . Nyní , týden před otevřením je ceník konečně k dispozici. Ubytovaným poskytujeme slevu ve výši ze vstupného do Aqualandu Moravia. Všechny nabídky z Aqualand - moravia.


Vybíráme pouze to nejvýhodnější zboží. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail, provozní hodiny a hodnocení AQUALAND MORAVIA , Pasohlávky.

Pro termální bazén aquapark využívá geotermální vrt Mušov s teplotou °C, který má osvědčení přírodního léčivého zdroje od Ministerstva. Aquapark bude lákat všechny věkové kategorie. Pro mladé nabídne tobogánů. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Všem ubytovaným klientům nabízíme možnost 10-ti procentní slevu na vstup do Aqualandu ! Na vstup do „Aqualandu Moravia“ poskytujeme našim hostům slevu z ceny vstupenky. Vstupné naleznete v sekci . Mnoho volných pokojů za skvělé ceny. Rezervujte on-line, plaťte až v hotelu. GPS súradnice, mapa na vytlačenie, určenie cesty, meranie vzdialenosti a plochy. Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele.


Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí. Areál poznáte už z dálky podle . Zdroj fotek: aqualand - moravia. Díky geotermálním pramenům o teplotě až 49° C aquapark nabídne wellness a komerční spa, zahrnující i masáže a masážní . Vyber Si z Největší Nabídky až Ubytování.

Garantovaně Nejnižší Cena. Rating: (2hodnocení) O .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky