úterý 12. července 2016

Bazénová průchodka

Bazénová PVC průchodka pro trysky. Stěnová průchodka slouží pro připojení stěnové bazénové trysky s PVC trubkou, nebo hadicí za bazénem. Bazény od nás, to je kvalita, skvělý servis a rozsáhlá nabídka doplňkových služeb.


Obsahuje průchodky stěnou, trysku a síto sání. Popis Bílá průchodka do betonu se používá pro recirkulační a sací trysky.

Průchodka stěnou bazénu pro trysky (bílá) 300mm. Osazení bazénu Skimmery, trysky, průchodky. Nabídka bazénových trysek pro fóliové bazény, betonové bazény, plastové bazény. Dobrý den, tryska se montuje na stěnu bazénu, funguje tedy jako průchodka.


Dobrý den, na bazén Orlando o průměru 91m se dodávají průchodky pouze v jednom rozměru. Trysku lze použít pro betonové bazény i pro . Náhradní průchodka bazénovou stěnou k bazénu INTEX - košíček.

Vyrobena z bílého ABS plastu Délka 300mm Připojení : vnější závit nebo vnitřní lepení D50mm. Průchody stěnou se nasazují na černé nátrubky ve stěně bazénů Tampa, Hawai, Intex a zajištují pevné spojení s bazénovou hadicí či zabraňují nasátí dětský . Lepící průchodky různých průměrů. V této sekci najdete bazénové průchodky stahovací nebo lepicí různých průměrů.


Nabídka sortimentu - Jirout bazény - bazénové osvětlení. Včetně kabelu 5m a kabelové průchodky skrz stěnu bazénu. Pro připojení na hadice průměr 32mm nebo 38mm je nutno . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Průměr napojení hadice 32mmm. Sada průchodek pro připojení mm hadic od bazénové filtrace k bazénům Intex a Bestway. Podkladová bazénová plachta Bestway rozměr 4x 4cm.


Náhradní díly pro námi dodávané bazény i bazénové příslušenství Náhradní. Gufera, O-kroužky, průchodky - Bazenové hadice. Vyrobena z odolného bílého . Kabelová průchodka Hanscraft - bílý ABS plast, 0.

Stavba jezírka - Tvarovky, fitinky - Stěnové průchodky. Led bazénové světlo s 2barvami. HANSCRAFT příslušenstvíTransformátorem a propojovací krabicí ke světlům, jejíž součástí jsou i kabelové průchodky.


Průchod stěnou bazénu NEREZ R 2“, délka 3mm. Nerezová průchodka stěnou bez hrdla pro instalaci bazénové trysky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky