středa 13. července 2016

Prodám dětské hřiště

Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů dětské hřiště. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Dětská hřiště , dětský bazar Zahradní houpačka, zebra. Dětské hřiště ZDARMA skluzavka ,x houpačka.


Prodám nové dětské hřiště CUBS Honza - věž s dvojhoupačkou a houpáky.

Stojan pro domácí použití, bez příslušenství. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Jedná se o hřiště z masivu v hnědém provedení, trámky 9. Kvalitní dětská hřiště , dětské hřiště z nejlepších materiálů. Sety skluzavek, houpaček a dětských hřišť , Příslušenství ke skluzavkám, houpačkám a dětským hřištím nebo Houpačky. Vše, co dělá děti štastnými.


Zdravím tu všechny maminky, tatínky, budoucí rodiče. Dobrý den, před rokem jsem si u vás koupil dětské hřiště Jungle Cabin.

Prodej vybavení dětských hřišť. Hřiště se mi ale nevejde na zahradu. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Hriste-piccolino. Tradiční český výrobce dětských hřišť , dětských dřevěných domků a ostatních doplňků na vaši zahradu.


Specializujeme se na výrobu, prodej a montáž dětských hřišť na zahrady rodinných domů a dětských herních sestav do obcí, hotelů a restaurací a to včetně . Dodáváme dětská hřiště a víceúčelová sportoviště, dětské koutky, houpačky, kolotoče, prolézačky, skluzavky a spoustu dalších zajímavých herních prvků. Billa Příšerná sranda figurky Pixar. Nabízím na výměnu Hňahňu a 2x Meridu za Randalla, Buzze Rakeťáka, a Woodyho.


Nejlépe osobní výměna, tj. Krásné menší dětské hřiště s kvalitní laminátovou skluzavkou vhodné pro MŠ, obce a restaurace, hotely atd. Velkou výhodou této sestavy je možnost umístění . Krásné a kvalitní nové dětské hřiště - prolézačka.


Obsahuje: 2x houpačka, skluzavka, horolezecká stěna s úchyty, lanová stěna, dřevěný žebřík . Velké dětské hřiště oblíbené značky Little Tikes v sobě ukrývá hraní v 1. Naleznete zde dětský domeček, skluzavku, prolézačku, šplhání, tunel a mnoho . Prodám dětské hřiště o rozměrech 2x 2x 2cm. Souprava se skládá z konstrukce houpačky - ploché sedlo, věž, žebříku a skluzavky .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky