středa 27. července 2016

Zahradní altán bílý

Není vhodné stan vystavovat . Hledáte zahradní altán nepromokavý? Altán zahradní 300x600x250cm bílý velký. Tento prostorný zahradní altán s květinovými ornamenty je nejen elegantním doplňkem do vašeho venkovního obytného prostoru, ale také poskytne vaší rodině . Bočnice zahradního stanu s oknem - bílá.

Vhodný aj ako prístrešok pri domácej grilovačke a posezení s rodinou a přáteli alebo aj na grill párty alebo pikniky. Domácí altán vhodný pro běžné použití doma v zahradě, při grilování a posezení s rodinou a přáteli. Party stan je skvělou investicí pro vaší zahradu , hodí se totiž do jakéhokoli počasí. Podívejte se na nabídku zahradních altánů na JYSK. Produkt je skladem u Vás za dny.


Dřevotvar Jablonné nad Orlicí nabízí zahradní altány ve vysoké kvalitě s velkou. Tento zahradní altán je ideálním pomocníkem při pořádání Vaší zahradní party, večírku nebo grilování na zahradě či chatě. Dostatečně Vás ochrání před .

Doprava zdarma ▻ Velký výběr ▻ Snadný a bezpečný nákup. Zahradní altán - 3x3m, výška 2. Konstrukce altánu je vyrobena z ocelových trubek. Má stabilní konstrukci a lze jej i dobře přemisťovat. Kovová konstrukce je práškově lakovaná.


Velikost stanu 3x6m, kovová konstrukce. Od jara až do podzimu oceníte při posezení tento zahradní altánek , který chrání proti slunečním paprskům. TOTO ZBOŽÍ VYŽADUJE POUZE PLATBU PŘEDEM PŘEVODEM NA ÚČET, DODÁNÍ.


Klasický zahradní altán pro každou oslavu i zahradní party. Jako kotvicí prvky jsou u altánu silonová . Moderní a kvalitní zahradní altán Tarra v bíle barvě o rozměru 3×m vám výborně poslouží jako. Materiál: Polyester Tyče: Ocelová trubka.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Nejprodávanější a nejznámější zahradní altán v . Tyto zahradní stany, party stany a altán nikde lépe neseženete. Barva: bílá , hmotnost: kg.

Ochrana před sluncem Připevnění celty ke konstrukci pomocí suchého zipu Stabilní kovová…. Tento altán je ideální pro každou venkovní akci, jako jsou malá setkání, svatby, grilování, večírky, kempování apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky