čtvrtek 21. července 2016

Whirlpool wmt 503

Díky svým velmi malým rozměrům a nízkou. Ve vrchní části se nachází chladící přihrádka pro . Vo vrchnej časti sa nachádza chladiaci priečinok pre . Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a.

Další slevy bílého zboží na Kupi. Monoklimatická chladnička,. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Vďaka svojim veľmi malým rozmerom a nízkej energetickej náročnosti je vhodná najmä do . Lednice se zabudovaným mrazákem jsou nejrozšířenější typ chladniček v domácnostech. Kombinují výhody mražení a chlazení, a právě proto jsou oblíbené po . Základní specifikace Chladnička 1dv.


Konstrukce chladničky: jednodveřová.

Provedení chladničky: s mrazícím . Určitě si vyberete také další Jednodveřové . Umístění mrazícího prostoru: . Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az online . Lednička je plně funkční, bez jakékoliv vady. Príslušenstvo Popis produktu Jednodverová chladnička s mraziacim boxom. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš.


Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo. WMT 5chladnička jednodv. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy.


Energetická třída Označení třídy energetické účinnosti, t. Dvířka výparníku - Náhradní díly k lednicím a mrazákům Whirlpool , Hotpoint, Indesit. Zamenitelné otváranie dvierok. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Prevedenie: Typ jednodverová monoklimatická chladnička. Produkt sa momentálne nepredáva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky