pátek 15. července 2016

Vířivka pro dva praha

Privátní vířivka a infrasauna pro dva až na 1minut. Relaxace v příjemném prostředí – ve vyhřáté vířivce společně s vaším partnerem – vás zaručeně vytrhne ze stereotypu, a oba si příjemně odpočinete. Využijte možnosti spojit několik příjemných věcí v jednu báječnou relaxaci, nabízíme Vám jedinečnou příležitost - zážitkové procedury pro dva.


Proč se oddat relaxaci ve vířivce. Vířivku dnes můžete navštívit nejen v bazénu nebo v lázních.

Vířivky se stávají stále oblíbenější a mnoho lidí proto uvažuje o . Příplatek za každou další hodinu 5Kč. Pro každého návštěvníka napouštíme vířivku čistou. Hodinový hotel poskytující soukromí pro dva.


Modré studio je vybaveno stejnou vířivkou , postelí a barem. Sauna a vířivka pro dva za 3Kč místo 6Kč! Dvě hodiny relaxace a pohody s malou lahví.

Vás privátní SPA s vířivkou , saunou a navíc i láhev sektu, ovocný talíř a citrónová. Wellness pro dva pro ty, kteří si chtějí užít skutečného soukromí, ničím nerušeného relaxu ve dvou,. K dispozici minibar, kde Vám ceny nepřerostou přes hlavu. Navíc si můžete doobjednat ty . Zažijte nezapomenutelné chvíle plné zábavy a relaxace těla a ducha v privátní viřivce a sauně.


Na jednotlivých sedátkách . Nabízíme soukromou saunu, vířivku (whirlpool) a masáže. Až minut v nejčistší privátní vířivce pro dva v luxusním SPA. Vychutnejte si blahodárné účinky vířivky v absolutním soukromí. Až hodiny v nejčistší privátní vířivce pro dva v luxusním SPA studiu. PRIVÁTNÍ VÍŘIVKA na nebo 1minut pro DVA.


Naše pražské studio vám nabízí privátní saunu i vířivku. Naše wellness centrum je vám plně k dispozici. Toužíte po tom vychutnat si s partnerem společné chvilky nerušené relaxace?


V hotelu Marie-Luisa je pro vás na celé dvě hodiny připravena . Praha , 5Kč, sleva.

Celý komplex k pronajmutí pouze pro vás! Blahodárné účinky teplé vodní a vzduchové masáže na lidské tělo jsou známy a využívány již nejméně dva tisíce let. Vířivka pro dva , nebo model pro celou rodinu? Hydroterapie podstoupená ve vířivé vaně .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky