čtvrtek 21. července 2016

Sauna praha 13

Suverénně nejlepší sauna , o parník. Sauna je skvělý relax pro tělo i mysl. Nabídneme vám příjemnou tropickou saunu , osvěžující herbal saunování, ale i tradiční finskou saunu. Nyní všechny naše služby najdete na jednom místě.


A to přímo u stanice metra „B “ Hůrka. V krásně rekonstruovaných prostorách původního Solária Hůrka na .

Přijďte si užít saunu v krásném prostředí našich denních . V sauně na Smíchově se zahřejete a krásně uvolníte tělo i mysl v prostorné, čisté a stylové sauně. Po prohřátí se můžete zchladit v nastavitelných sprchách . Město: Praha - Chodov Kapacita: 45. Plavecký areál Jedenáctka VS, Praha - Chodov.


V našem VIP – SPA Wellness objevíte luxus, klid a vytříbenost v centru Prahy se. Canadian SPA a prvotřídní finská sauna z cedrového dřeva. Václavské náměstí - Praha 1.

Láká vás prémiovost a za výkon se umíte odměnit? V dámských saunových prostorách můžete volit mezi suchou saunou (90°C – 100°C) nebo infrasaunou (70°C - 80°C). SO, NE od : do 21:hod. Naše studio, na Praze nabízí komplexní portfolio služeb od sauny a masáží,.


WELLNESS RELAX - luxusní privátní wellness, Praha - Hloubětín. LETNÍ VÍKENDOVÝ PROVOZ STARTUJE 1. KOLEKTIV FITNESS PŘEJE KRÁSNÉ LÉTO. Příplatek za každou další hodinu 5Kč. Pro každého návštěvníka napouštíme vířivku čistou.


Chcete si pořídit saunu nebo o ní teprve uvažujete? Showroom Praha – Hradčanská. Naše sauna Dejvice Praha poskytuje špičkové saunování a masáže prováděné zkušenými maséry, k dispozici vám je také solná.


Nejlepší lázně a wellness - Praha : Přečtěte si recenze a prohlédněte si fotografie lázní a wellness v Praze,. Privátní sauna Le Charm Praha Smíchov. Fialové studio má rozhlohu přibližně m² a je vybaveno saunou , vířivkou, velkou postelí a částí s privátním barem.


Výhodné ubytování pro školy, privátní wellness centrum - sauna , vířivka, hodinový. Archiv Podobné Relaxační a wellness centra Praha 5. Prodej saun od společnosti Ukko a Mexda, které jsou v provedení s keramickými infrazářiči, nebo s elektrickými kamny na polévání.

Saunový svět SAUNA SPOT Dvorce s kapacitou pro 1osob na břehu Vltavy vedle Žlutých lázní. Jediný saunový svět umístěný v přírodě a přitom takřka v . Veřejná sauna - ve středu pouze ženy! Olgy Šípkové Praha Zličín byl jste někdo. Posilovna, aerobní cvičení, indoor cycling, solárium, sauna. K dispozici jsou vám služby našich trenérů, bar s doplňky výživy a online rezervace na skupinová . Sauny a infrasauny od firmy Dyntar.


Vaše sauna , finská sauna , infrasauna i wellness se zárukou originality a kvality. Výroba saun a prodej saun po.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky