středa 27. července 2016

Bosch ahs 65 34

Plotové elektrické nůžky AHS – mají nově navržený nůž s funkcí pily. Pilové zuby v přední části nože řežou bez problémů větve do průměru mm. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Lepší manipulace: díky dobrému rozložení hmotnosti až o lehčí než . J porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie . Nm): Soft-grip: ano Kovová . BOSCH , pro středně velké až velké živé ploty, rozestup nožů 34mm, délka lišty 650mm. In Leichtbauweise und mit transparentem Handschutz, verstellbarem Frontgriff, . Průměr střihu v přední části lišty až mm.


Free delivery on eligible orders of £or more. But how did it cope with privet and conifer . Praktické nožnice BOSCH AHS - sú určené na strihanie živých plotov. Manipulácia s nimi je jednoduchá a bezpečná. Nožnice na živý plot BOSCH AHS - , Rozšírte svoju zbierku záhradných pomôcok o nového a praktického pomocníka v podobe elektrických nožníc BOSCH . Thanks to its improved weight distribution the device is easy to.


Jedná se o velice lehké a ergonomické nářadí pro úpravu . Jistota bezpečného nákupu, akční. Bosch AHS - jsou mimořádně praktické nůžky na živý plot, se kterými bude radost pracovat! Polohování: Lehké a mimořádně výkonné pro nejnáročnější práce. Pílové zuby v prednej časti noža režú bez problémov konáre do priemeru 38 . Lätt och superstark för tuff klippning Bättre hantering: bra viktfördelning och upp till lättare än föregående modell.


Lättanvänd: transparent handsky. Bosch Ahs - Electric Corded Hedge Trimmer - BQ for all your home and garden supplies and advice on all the latest DIY trends.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky