úterý 26. července 2016

Motokáry tábor

Okruh o délce 3metrů Vám zaručí jedinečný jezdecký zážitek, který je hodně podobný jízdě ve formuli ulicemi. Užijte si spoustu zábavy na krytém motokárovém okruhu. Můžete jezdit jen tak pro zábavu, závodit s časem, nebo si uspořádat malý závod s přáteli. Unsubscribe from Milos Tuma?


Zjistěte si před nákupem vše, co potřebujete. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a.

Ochranné přilby jsou k zapůjčení na místě. Provozujeme krytou motokárovou dráhu s elektronickou časomírou. Možnost pořádání firemních akcí, závodů a jízd pro veřejnost.


LETNÍ TÁBORY pro děti ve věku . Zobrazte si výsledky na mapě a vyberte si nejbližší sportcentrum. Udělejte si ze svých alb kalendář. Ideální jako dárek nebo jen tak pro sebe na památku.


HonzaAles, Jiříku, voda na to nic neříká. Sheriff, pěkná garáž, co voda na to řiká?

Zaviška Pavel Pavel Zaviška . Hrát se bude opět o poháry pro první tři místa. Tábor , Honda GX39 1:01. Hlavní vedoucí táborů v Kunčicích p. Letní tábory TAPAZA - Kunčice 5. Plavání : Třeboň, Jindřichův Hradec, Hluboká nad Vltavou, vlkovské pískovny (i nuda pláž). Přijďte si užít spoustu zábavy na našem krytém motokárovém okruhu a zajezdit si v motokáře.


Jezdí se na motokárách MS Kart Indoor. Sportoviště města Sušice pořádá o jarních prázdninách příměstský tábor. Plzně na motokáry a Laser game, mají děti zajištěný oběd každý den.


Kartingová akademie má za cíl seznámit mladé zájemce z řad dětí a jejich rodičů s krásou motokárového sportu a pomoci jim se vstupem do . Půjčovna motokár , kde si můžete zajezdit na motokárách Honda 200ccm na venkovním okruhu. Motokárový sport - Viktor Krbeček. Prodej a pronájem doplňků a dílů na motokáry.


Jízda na motokárách “ na táboře pořádaném společností SUMMER . Provozování kryté motokárové dráhy s elektronickou časomírou. MOTOKÁROVÁ DRÁHA VELKÝ DŘEVÍČ. Organizace dětských letních táborů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky